Katalogas

igus® GmbH

  • DIN EN ISO 9001

Kabelių latakai

“e-chainsystems®” arba kabelių loveliai yra labai svarbūs modernių mašinų jungtims. Jos rūpinasi energijos, duomenų, signalų padavimu, dėl šios priežasties visada juda.

Ekranuoti kabeliai

Nėra Lietuvių šio produkto aprašo. Perskaitykite aprašymą anglų kalba arba susisiekite su kompanija.

Kabelių kanalai

“e-chainsystems®” – tai ryšio žarnos modernioms mašinoms. Jos rūpinasi energijos, duomenų, signalų padavimu, dėl šios priežasties visada juda.

Kabelių sąvaržos

Daugelyje atvejų galima puikiai pasinaudoti mūsų standartinių produktų pasiūla – “C” formos profiliais montavimo kronšteinui ir erdvę taupančiais "chainfix" spaustukais; taip pat galima sumontuoti ir...

Specialūs kabeliai

“igus®” specialios paskirties kabeliai yra atsparūs alyvai, ultravioletiniams spinduliams, liepsnai. Išoriniai apvalkalai pagaminti TPE pagrindu.

Krovimo traversos

Strypų galų atramos ir velenų blokai iš “igus®”: tvirtos ir judančios strypų atramos, velenų blokai – įvairių konstrukcijų ir iš įvairių medžiagų.

Rutuliniai guoliai

“xiros®” polimeriniai rutuliniai guoliai yra vienos eilės valcuoti rutuliniai guoliai, kurie pagaminti pagal DIN 625. Jų nereikia tepti ar techniškai prižiūrėti, visi šie guliai sudaryti vos iš keturi...

Slydimo guolių įdėklai

“iglidur®” paprastų guolių įvorių prižiūrėti techniškai nereikia, jie atitinka RoHS reikalavimus, nereikia tepti, susidėvėjimui atsparūs, praleidžiantys elektrą.

Guolių įvorės

Bendrosios “iglidur®” guolių įvorių savybės: nereikia techniškai prižiūrėti, nereikia tepti, korozijai atsparūs, itin atsparūs purvui, didelis matmenų tikslumas ir t.t.

Lankstiniai guoliai

“igubal®” sferiniai guoliai gali būti naudojami vsada, kur reikia savaime susilygiuojančių guolių, išsiskiriančių konstrukcijos ir inžinerijos privalumais ar surinkimo paprastumu.

Šviesos laidininkai

“chainflex®” pluoštiniai-optiniai kabeliai yra gradientiniai pluoštiniai-optiniai kabeliai, skirti naudoti sudėtingoms sąlygoms, su PUR išoriniu apvalkalu, atsparūs alyvai ir ultravioletiniams spindul...