Katalogas

Düsterloh Fluidtechnik GmbH

Düsterloh Fluidtechnik GmbH

  • DIN EN ISO 9001

Düsterloh Fluidtechnik GmbH

  • DIN EN ISO 9001

Grįžti į sąrašą

Kelių diskų stabdžiai Düsterloh Fluidtechnik GmbH

Jautājums par produktu  

Kad būtų galima saugiai laikyti statines apkrovas, mūsų hidrauliniuose varikliuose ir variklio bei pavarų dėžės deriniuose papildomai galima įrengti spyruoklinį daugiadiskį stabdį. Stabdys atsidaro, kai į valdymo linijos jungtį paduodamas slėgis. Didžiausias laikymo momentas pasiekiamas dėl spyruoklės jėgos, kai valdymo linijoje sumažėja slėgis. Reikia skirti LBD ir FL stabdžių tipus:

. LBD tipo stabdžiai sudaro vienetą su varikliu. Jie iš esmės skirti didžiausiam įmanomam variklio sukimo momentui. Stabdžių prijungimo matmenys yra tokie patys kaip ir su jais susijusių variklių, todėl prireikus stabdžius galima lengvai modifikuoti. Jų vidinės dalys yra su apdorotu paviršiumi ir specialia sandarinimo sistema, todėl šiuos stabdžius galima naudoti ir su nedegiais slėginiais skysčiais, tokiais kaip HFC.

Standartinės montavimo dalys naudojamos montuojant ant planetinio reduktoriaus. FL tipo stabdžiai iš esmės sudaro vieną visumą su atitinkama pavara. Hidraulinis variklis taip pat montuojamas prie stabdžių įėjimo naudojant standartinius priedus. Stabdžių pasirinkimas priklauso nuo pavarų dėžės dydžio ir atitinkamo laikymo momento.

Jautājums par produktu