Katalogas

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

Grįžti į sąrašą

Įtampos tikrikliai (KP-Test 5) PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

Jautājums par produktu  

Dirbant su elektros sistemomis svarbiausia užtikrinti žmonių saugą ir išvengti žalos turtui. Būtina visiškai įsitikinti, kad nėra jokios įtampos. PFISTERER įtampos detektoriai viename įrenginyje sujungia didžiausią patikimumą ir paprastą naudojimą. KP-Test 5 šeima sukurta remiantis mūsų dešimtmečių patirtimi kuriant praktiškus saugos prietaisus.

Patikimas savikontrolės testas
Įjungus KP-Test 5 serijos įtampos detektorius, atliekamas automatinis savikontrolės testas. Įtampos detektorius duoda parengties signalą tik tuo atveju, jei šis testas yra sėkmingas ir prietaisas veikia tinkamai. Taigi naudotojas gali būti visiškai tikras, kad įtampos detektorius veikia taip, kaip reikia. Etaloninis matavimas nereikalingas.

Dvigubas tikrumas
Norint išvengti nelaimingų atsitikimų, būtina aiškiai nurodyti bandymo rezultatą. Štai kodėl PFISTERER naudoja patikrintą dvigubą vizualinę ir akustinę signalizacijos sistemą KP-Test 5. Jei nėra jokios darbinės įtampos, detektorius rodo žalią nepertraukiamą šviesą be signalinio signalo. Tačiau jei "darbinė įtampa yra", mirksi šeši raudoni šviesos diodai ir pasigirsta garsinis signalas.

Įrengtas kiekvienai užduočiai
Nesvarbu, ar tai būtų uždaros patalpos, ar lauke, saulė ar lietus, sniegas ar šaltis - KP-Test 5 užtikrina patikimus rezultatus bet kokiomis aplinkos sąlygomis. Ypač galingi šviesos diodai užtikrina aiškiai matomą signalą - net esant ryškiai šviesai ar stipriai saulės šviesai. Akustinis signalas dėl savo garsumo ir dažnių diapazono aiškiai girdimas net triukšmingoje ar vėjuotoje aplinkoje.

Tinkamas prietaisas visam laikui
"KP-Test 5" šeima siūlo tinkamą įtampos detektorių visam laikui. Vidutinės arba aukštos įtampos, kintamosios arba tiesioginės srovės, skirtas naudoti oro linijose, skirstomuosiuose įrenginiuose, pastotėse arba geležinkelių sistemose. Visi prietaisai individualiai pritaikomi pagal klientų reikalavimus. PFISTERER siūlo sprendimus visiems įtampos lygiams nuo 1 iki 420 kV kintamosios srovės.

Privalumai
  • Patikimas savikontrolės testas
  • Nereikia atlikti etaloninių matavimų
  • Aiški signalizacija
  • Vizualinis ir garsinis signalas
  • Naudojimas bet kokiomis oro sąlygomis
  • Išbandyta pagal EN 61243-1
  • Daugiakalbis prietaiso ženklinimas

Jautājums par produktu  

Daugiau produktų - Įtampos tikrikliai

Atstumo įtampos testeris, skirtas geležinkelio ir EVU įrenginiams (KP-Test 5D dual )

Prieš atliekant remonto ir techninės priežiūros darbus reikia laikytis penkių saugos taisyklių. Viena iš jų - "patikrinkite, ar nėra įtampos". Tam reikia įrangos, kuri aiškiai ir patikimai rodytų įtam...