Katalogas

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

Grįžti į sąrašą

Atstumo įtampos testeris, skirtas geležinkelio ir EVU įrenginiams (KP-Test 5D dual ) PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

Jautājums par produktu  

Prieš atliekant remonto ir techninės priežiūros darbus reikia laikytis penkių saugos taisyklių. Viena iš jų - "patikrinkite, ar nėra įtampos". Tam reikia įrangos, kuri aiškiai ir patikimai rodytų įtampos būseną. PFISTERER KP-Test 5 serijos įrenginiai atitinka aukščiausius pasaulyje galiojančius saugos standartus ir yra tinkamas sprendimas kiekvienam atvejui. Dabar yra ir bekontaktis variantas - naujasis KP-Test 5D dual.

KP-Test 5D dvigubas įtampos detektorius veikia lauko zondo principu. Lauko zondas aptinka įtampos detektorių supantį elektrinį lauką. Lauko stiprumą stebi vertinimo įrenginys. Jei jis viršija nustatytą ribą, įtampos detektorius rodo "esama darbinė įtampa". Jei vertė nepasiekiama, prietaisas signalizuoja, kad įtampos nėra.

Saugumas su šviesa ir garsu
Kaip ir visi "KP-Test 5" šeimos prietaisai, "KP-Test5D dual" įjungtas atlieka patikimą savikontrolę. Bandymo rezultatas parodomas naudojant patikrintą dua linę sistemą, kurią sudaro šviesos ir garso signalas. Be to, proporcingas garsinis įspėjamasis signalas aiškiai parodo, kada "KP-Test 5D dual" artėja prie įtampą turinčio laidininko - ankstyvoje stadijoje, dar nepasiekus tikrosios reakcijos ribos. Jis veikia skleisdamas garsinius signalus mažėjančiais intervalais, panašiai kaip transporto priemonės atbulinės eigos jutiklis.

Bet kur ir bet kokiu oru
Nesvarbu, ar lyjant lietui, ar esant rūkui, ar temperatūrai nuo -25 °C iki +70 °C, "KP-Test 5D dual" patikimai ir saugiai aptinka įtampą bet kokiomis sąlygomis. Ypač galingi šviesos diodai užtikrina aiškiai matomą signalą - net ir esant ryškiam apšvietimui ar stipriai saulės šviesai. Integruotas garsinis signalas aiškiai girdimas net ir triukšmingomis aplinkos sąlygomis, pavyzdžiui, esant vėjui ant oro linijų bokštų.

Lengvas valdymas
Kadangi bendras ilgis yra mažesnis nei vienas metras, o svoris - 1 080 g, "KP-Test 5D dual" lengva valdyti bet kokioje situacijoje - tiek naudojant ant bokšto, tiek gabenant ergonomiškame krepšyje su diržu per petį. Taigi įtampos detektorius užtikrina papildomą saugumą kasdienio naudojimo metu.

Du bandymų diapazonai
"KP-Test 5D dual" pasižymi išskirtiniu lankstumu konkrečioms reikmėms. Jis turi du perjungimo lygius, skirtus skirtingoms įtampoms ir dažniams tikrinti. Tuo pačiu metu yra skirtingų tipų prietaisų, skirtų naudoti geležinkelių ir perdavimo tinklų scenarijuose. Taigi galima aiškiai nustatyti įtampas nuo 110 kV 16,7 Hz arba 110 kV 50 Hz iki 420 kV 50 Hz.

Privalumai
  • Patikimas savikontrolės testas
  • Aiški signalizacija
  • Vizualinis ir garsinis signalas
  • Proporcingas garsinis įspėjamasis signalas
  • Lengvas ir kompaktiškas
  • Naudoti bet kokiomis oro sąlygomis
  • Išbandyta pagal DIN VDE V 0682-417
  • Nuorodos į gaminį ca

Jautājums par produktu  

Daugiau produktų - Įtampos tikrikliai

Įtampos tikrikliai (KP-Test 5)

Dirbant su elektros sistemomis svarbiausia užtikrinti žmonių saugą ir išvengti žalos turtui. Būtina visiškai įsitikinti, kad nėra jokios įtampos. PFISTERER įtampos detektoriai viename įrenginyje sujun...