Katalogas

Dautel GmbH

Dautel GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

Dautel GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

Grįžti į sąrašą

Bortai su keltuvais Dautel GmbH

Jautājums par produktu

DAUTEL SLIDER DS 1500/2000VT sujungia esminius įprastiems kėbulams skirto DAUTEL SLIDER DS VA sistemos privalumus - didelę keliamąją galią, didelę platformą, mažai priežiūros reikalaujančią konstrukciją ir saugų eksploatavimą - su erdvę ir svorį taupančia DAUTEL SLIDER DS 1500/2000VT XXL konstrukcija, skirta C782 talpiems keičiamiems kėbulams su žemais sukabinimo įtaisais, kurių stovėjimo aukštis 970 mm.Techniniai duomenys:

- Keliamoji galia 1500 kg, kai krovinio centras 800 mm, arba 2000 kg, kai krovinio centras 600 mm, atsižvelgiant į platformos pradžią, centrą.

- 2 dalių plieninės/aliuminio platformos ilgis 1620 mm, 1720 mm ir 1820 mm, plotis 2400 mm. Lengvas aliuminio platformos antgalio išskleidimas rankomis, kurį palaiko sukamoji spyruoklė.

- Platformoje gali būti sumontuotas pervažiuojamasis profilis dėžiniams kėbulams ir (arba) platformoms arba pervažiuojamoji plokštė BDF keičiamiesiems kėbulams.

- Priklausomai nuo montavimo situacijos, išorinis valdymas tiekiamas DAUTEL plastikinėje dėžutėje arba erdvę taupančiame Z profilyje.

- Tinka sunkvežimiams, kurių rėmo plotis 750-790 mm ir 837-867 mm.

- Sunkvežimio rėmas turi būti kūginis, atsižvelgiant į tvirtinimo situaciją.

- Pavaros agregatas montuojamas tarp galinės ašies ir DAUTEL SLIDER ant sunkvežimio rėmo.

- Jei pakrovimo ir (arba) stovėjimo aukštis mažas, gali būti naudinga galinius žibintus integruoti į plieninę platformos dalį kaip LED žibintus su numerio ženklo laikikliu. Būtina gauti patvirtinimą pagal StVZO § 70, turėti kontrolinių žibintų balastą ir nustatyti sunkvežimio elektros instaliacijos parametrus. Neįtraukta į pristatymo apimtį / kainą.

- Plieninės dalys katodiniu panardinimu dažytos RAL 9005 juoda spalva.

- Paprastai reikalingas techninis derinimas su DAUTEL.

Jautājums par produktu

Daugiau produktų - Bortai su keltuvais

Bortai su keltuvais

Optimali prošvaisa ir nuolydžio kampasPavyzdžiui, kai 3,5 t ratų bazė 4325 mm, prošvaisa, esant maksimaliai apkrovai, apie 115 mm, nuolydžio kampas apie 9°.

Tvirta aliuminio platforma s...

Bortai su keltuvais

DAUTEL SLIDER - tai horizontalus uodegos keltuvas su vienguba arba dviguba sulankstoma platforma. Nepriklausomai nuo stacionarios krovos įrangos, tai puiki krovos sistema krovinių gabenimo įmonėms,...

Bortai su keltuvais

Dėl išradingos DAUTEL LIFTER konstrukcijos su slėgio stiprintuvu, skirtu automatiškai pakreipti platformą ant žemės, montuoti galima ir su trumpa kėbulo iškyša bei stačiais montavimo kampais. Speci...