Katalogas

Dautel GmbH

Dautel GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

Dautel GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

Grįžti į sąrašą

Bortai su keltuvais Dautel GmbH

Jautājums par produktu

Dėl išradingos DAUTEL LIFTER konstrukcijos su slėgio stiprintuvu, skirtu automatiškai pakreipti platformą ant žemės, montuoti galima ir su trumpa kėbulo iškyša bei stačiais montavimo kampais. Speciali priekabos konstrukcija nėra techniškai būtina. Pritvirtinimas "prispaudžiant" taupo darbo laiką ir leidžia sutaupyti pakabą montuoti ant važiuoklės rėmo arba tarp jo.

Montavimas gali būti atliekamas atsižvelgiant į priekabos ar puspriekabės rėmo konstrukciją:

Pritvirtinama varžtais prie esamos pakabos važiuoklėje.
RUCK-ZUCK tvirtinimas, prisukamas prie išilginių sijų apatinių juostų ant I-os sijos rėmo vėžės 980 arba 1300 mm, su "prispaudimu" (laukiama Europos patento). Kintamas prisukamas tvirtinimo būdas be suvirinimo ir gręžimo leidžia montuoti be pakabos ir neperdažyti.
Išoriniame valdiklyje esantis drėgmei jautrus kodinis jungiklis įjungia arba išjungia DAUTEL LIFTER maitinimą, taip apsaugodamas krovinį nuo pašalinių asmenų.

Jautājums par produktu

Daugiau produktų - Bortai su keltuvais

Bortai su keltuvais

Optimali prošvaisa ir nuolydžio kampasPavyzdžiui, kai 3,5 t ratų bazė 4325 mm, prošvaisa, esant maksimaliai apkrovai, apie 115 mm, nuolydžio kampas apie 9°.

Tvirta aliuminio platforma s...

Bortai su keltuvais

DAUTEL SLIDER - tai horizontalus uodegos keltuvas su vienguba arba dviguba sulankstoma platforma. Nepriklausomai nuo stacionarios krovos įrangos, tai puiki krovos sistema krovinių gabenimo įmonėms,...

Bortai su keltuvais

DAUTEL SLIDER DS 1500/2000VT sujungia esminius įprastiems kėbulams skirto DAUTEL SLIDER DS VA sistemos privalumus - didelę keliamąją galią, didelę platformą, mažai priežiūros reikalaujančią konstru...