Katalogas

Systea GmbH

Grįžti į sąrašą

Specialūs sprendimai Systea GmbH

Jautājums par produktu  

Neeiliniai fasadų projektai dažnai kelia didžiulių iššūkių ne tik pagrindinei konstrukcijai, bet ir įrengimui.

Kai standartinių sistemų nepakanka, SYSTEA siūlo specialiai pritaikytus specialius sprendimus, kad būtų galima sukurti net įspūdingiausius pastatų apvalkalus ir fasadus.

Architektūrinis projektas "The Wave" (Vejle, Danija) yra pelnęs daugybę apdovanojimų ir yra aukščiausio lygio pavyzdys, sukurtas žinomos architektų praktikos "Henning Larsen". Čia mums teko užtikrinti plytinčias čerpėmis dengtas stogo ir fasado konstrukcijas, kurios saugiai pereina viena į kitą ir tuo pat metu pasižymi ambicingu vizualiniu vaizdu.

Dar vienas puikus išskirtinės architektūros pavyzdys - "Le vaisseau de verre", kurį suprojektavo architektūros žvaigždė Frankas Gehry "Fondation Louis Vuitton" (Paryžius, Prancūzija). Dėl nepaprastos pastato kubatūros, kai nė viena siena nėra tokia pati kaip kita, keliami aukščiausi reikalavimai substruktūrai.

Glaudžiai bendradarbiaudama su visomis šiame projekte dalyvavusiomis šalimis, SYSTEA ankstyvuosiuose projektavimo etapuose taip pat galėjo prisidėti ne tik prie idėjų, bet ir prie idėjų likučių.

Jautājums par produktu