Katalogas

EnviroChemie GmbH

EnviroChemie GmbH

  • ISO 50001:2018
  • ISO 45001:2018
  • ISO 9001:2015

EnviroChemie GmbH

  • ISO 50001:2018
  • ISO 45001:2018
  • ISO 9001:2015

Grįžti į sąrašą

Ultrafiltravimo įrenginiai EnviroChemie GmbH

Jautājums par produktu  

Ultrafiltracija naudojama daugelyje įvairių sričių ir pramonės šakų nuotekoms valyti ir vandeniui gryninti. "EnviroChemie" yra jūsų partneris ieškant patikimų tvaraus vandens valymo sprendimų naudojant ultrafiltracijos procesą "Envopur®".

Šis specialus membraninis procesas naudojamas, pavyzdžiui, biomasei sulaikyti, gali pailginti nuriebalinimo vonių tarnavimo laiką, naudojamas perdirbant nuotekas, susidarančias vibracinio šlifavimo metu, ir suskaido naftos ir vandens emulsijas, pavyzdžiui, kompresorių kondensatą. Tai tik kelios sritys, kuriose "Envopur®" ultrafiltracijos procesai ekonomiškai ir ekologiškai pagrįstai uždaro vandens tvarkymo kilpas.

Ultrafiltracijos ypatumai
Pagrindinis ultrafiltracijos ir mikrofiltracijos skirtumas yra moduliuose naudojamos membranos porų dydis. Membranos poros yra mažesnės nei 0,1 µm, todėl jos yra mažesnės nei mikrofiltracijoje, bet didesnės nei nanofiltracijoje.

Kitas išskirtinis ultrafiltracijos membranų bruožas yra jų asimetrinė struktūra. Membranos korpusą sudaro aktyvusis atskyrimo sluoksnis su submikroninėmis poromis ir atraminis sluoksnis su atviromis poromis, kuris atlieka tik atraminę funkciją. Kita vertus, mikrofiltracijos membranos yra simetriškos ir su atviromis poromis, o porų dydis membranos korpuse nesiskiria.

"Envopur®" sukurti "EnviroChemie" ultrafiltracijos procesai yra sukurti taip, kad užtikrintų tikslingą įvestų teršalų atskyrimą filtravimo membrana ir užtikrintų jums optimalius nuotekų ar technologinio vandens valymo rezultatus.

Jautājums par produktu