Katalogas

EnviroChemie GmbH

EnviroChemie GmbH

  • ISO 50001:2018
  • ISO 45001:2018
  • ISO 9001:2015

EnviroChemie GmbH

  • ISO 50001:2018
  • ISO 45001:2018
  • ISO 9001:2015

Grįžti į sąrašą

Nuotekų paruošimo įrenginiai EnviroChemie GmbH

Jautājums par produktu  

"EnviroChemie" yra jūsų partneris planuojant, statant ir eksploatuojant nuotekų valymo įrenginius. Turime daugiau nei 40 metų patirtį nuotekų technologijų srityje ir siūlome individualiai pritaikytus pramoninių nuotekų valymo sprendimus visuose sektoriuose. Mielai suteiksime jums išsamią konsultaciją.

Visada tinkamas nuotekų valymo įrenginys

Nuotekų valymo įrenginiai iš "EnviroChemie" atitinka aukščiausius ekonomiškumo, funkcionalumo ir ekologiškumo reikalavimus. Nuotekų ir vandens valymo įrenginiai projektuojami, kuriami ir, jei reikia, išbandomi kartu su mūsų tyrimų ir plėtros skyriumi. Rezultatas - technologiškai pažangiausios pramoninio vandens valymo įrenginių sistemos, kurios visame pasaulyje naudojamos įvairiose pramonės šakose.

Mūsų vandens ir nuotekų valymo įrenginiai, priklausomai nuo paskirties ir naudojimo srities, grindžiami cheminiais-fizikiniais, biologiniais ir membraniniais procesais. Mes ne tik suprojektuojame jūsų įrenginių sprendimą, kad būtų laikomasi reikalaujamų ribinių verčių ir gaunamas reikiamos kokybės vanduo. Taip pat visada užtikriname, kad nuotekų valymas būtų suprojektuotas taip, kad taupytų išteklius ir taupytų energiją. Mūsų nuotekų valymo technologija yra apsaugota ir užtikrinta daugybe mūsų pačių patentų ir kūrinių.

Jautājums par produktu  

Daugiau produktų - Nuotekų paruošimo įrenginiai

Nuotekų paruošimo įrenginiai

Pramonės nuotekose, ypač chemijos ir farmacijos pramonės įmonių nuotekose, dažnai yra probleminių medžiagų, kurias reikia pašalinti prieš išleidžiant į viešąją kanalizaciją arba tiesiai į aplinką. Apl...