Katalogas

EnviroChemie GmbH

EnviroChemie GmbH

  • ISO 50001:2018
  • ISO 45001:2018
  • ISO 9001:2015

EnviroChemie GmbH

  • ISO 50001:2018
  • ISO 45001:2018
  • ISO 9001:2015

Grįžti į sąrašą

Riebalų atskirtuvai EnviroChemie GmbH

Jautājums par produktu  

"EnviroChemie" pristato naują patentuotą riebalų separatorių su integruotu elektroflotavimu, kuris leidžia taupyti išteklius ir energiją. Naudojant naująją technologiją galima saugiai laikytis lipofilinių medžiagų ir pH vertės ribinių verčių.

Komercinėse virtuvėse ir maisto perdirbimo įmonėse privaloma įrengti riebalų atskirtuvų sistemas, kad kanalizacijos sistema būtų apsaugota nuo riebalų rūgščių sukeliamų nuosėdų ir korozijos.

Paprastai įprastais riebalų atskirtuvais neįmanoma patikimai laikytis nustatytų lipofilinių medžiagų ribinių verčių (100-300 mg/l, priklausomai nuo vietos taisyklių) ir pH vertės (6,5-10). To priežastis - riebalų separatoriuje vykstantys biologinio skaidymo procesai. Tuomet susidaro riebalų rūgštys, kurios vėl ištirpina atskirtus riebalus. Dėl to padidėja lipofilinių medžiagų išmetimo vertė, o pH vertė nukrenta žemiau reikalaujamos ribinės vertės.

Nauja patentuoto riebalų atskirtuvo savybė - integruota elektrofotacija. Prijungus nuolatinę įtampą, riebalų separatoriuje vyksta vandens elektrolizė į deguonį ir vandenilį. Susidarę maži dujų burbuliukai sustiprina flotacijos poveikį. Jie prilimpa prie riebalų ir taip skatina atskyrimo procesą. Elektrolizės metu susidarę deguonies radikalai taip pat iš dalies oksiduoja ištirpusius organinius junginius ir taip papildomai sumažina lipofilinių medžiagų ribinę vertę. Dujų perteklius iš riebalų separatoriaus išleidžiamas per stogą. Naujasis riebalų atskirtuvas yra automatizuotas ir turi integruotą nutekėjimo programą.

"Sistema taip pat tinkama modernizuoti esamas riebalų atskirtuvų sistemas, tiek montuojant pastatuose, tiek įkasant į žemę", - priduria "EnviroChemie" kompaktiškų sistemų vadovas Michaelis Zitzmannas.

Jautājums par produktu