Katalogas

Comet Yxlon GmbH

  • ISO 9001:2015

Grįžti į sąrašą

Elektroninio mobilumo akumuliatorių sistemų CT bandymo prietaisai Comet Yxlon GmbH

Jautājums par produktu  

Akumuliatorius - elektromobilio širdis
Elektromobiliuose nuo akumuliatoriaus veikimo priklauso viso automobilio patikimumas, veikimo nuotolis ir ilgaamžiškumas. Kompiuterinės tomografijos patikrinimai su "Comet Yxlon" kompiuterinės tomografijos sistemomis padeda tiek automobilių, tiek akumuliatorių elementų gamintojams gauti patikimus, didelio tikslumo patikrinimo duomenis, kurie padeda sumažinti broko kiekį masinėje gamyboje, pvz. Kompiuterinė tomografija naudojama akumuliatoriaus elemento žaliavoms, taip pat atskiriems elementams, į modulį supakuotiems elementams ir moduliams, sujungtiems į akumuliatoriaus sistemą arba akumuliatorių paketą, tikrinti.

Efektyvusakumuliatoriaus elementųkokybėsužtikrinimas
Vienas didžiausių iššūkių gaminant elementus - didelis broko lygis. Kadangi tai yra pagrindinis sąnaudų veiksnys, svarbu prieš tolesnį apdorojimą aptikti nekokybiškus elementus. Kometos "Yxlon" kompiuterinės tomografijos kontrolės sistemos apima platų neardomųjų kokybės užtikrinimo ir metrologijos metodų spektrą. Tai apima katodo ir anodo iškyšų matavimus ir priemaišų bei intarpų - dažniausiai pasitaikančių akumuliatoriaus elementų defektų - tikrinimą.

Patikimas akumuliatorių modulių tikrinimas kompiuterine tomografija
Dėl labai mažų komponentų ir jungčių tolerancijų bei specialių kontaktų suvirinimo reikalavimų akumuliatorių elementų krovimas gaminant akumuliatorių modulius yra sudėtinga užduotis. Kompiuterinė tomografija su "Comet Yxlon" sistemomis užtikrina tikslius tikrinimo rezultatus, leidžiančius įvertinti elementų krūvos išlyginimo, korpuso suvirinimo, elementų sujungimo suvirinimo siūlių ir skiriamųjų siūlių kokybę. Be to, laminografija su "Comet Yxlon" leidžia išmatuoti jau į modulius sumontuotų elementų iškyšas.

Akumuliatorių sistemų ir paketų tikrinimas kompiuterine tomografija
Kai akumuliatorių moduliai surenkami į akumuliatorių sistemą, jie sujungiami su sistemos korpusu - paprastai metaliniu liejiniu - kuris atlieka šilumos radiatoriaus funkciją. Kometos "Yxlon CT" bandymų sistemos leidžia gamintojams patikrinti šią jungtį ir įsitikinti, kad visi komponentai visiškai veikia.

Jautājums par produktu  

Daugiau produktų - Kompiuterinės tomografijos įrenginiai

Kompiuterinės tomografijos įrenginiai (FF85 CT)

  • Serija: FF serija
  • Pramonės sritys: automobilių pramonė, elektronika, aviacijos ir kosmoso pramonė, mokslas ir moksliniai tyrimai, liejyklos, papildoma gamyba
  • Defekto dydi...

Mikro kompiuterinės tomografijos sistema (FF20 CT)

  • Serija: FF serija
  • Pramonė: automobilių pramonė, elektronika, aviacija, mokslas ir moksliniai tyrimai, puslaidininkiai, pridėtinė gamyba
  • Defekto dydis: <1 µm, &lt...