Katalogas

Ruhrgetriebe KG

Ruhrgetriebe KG

  • DIN ISO 9001 2015

Ruhrgetriebe KG

  • DIN ISO 9001 2015

Grįžti į sąrašą

Reversiniai varikliai su pavaros valdikliu ir impulsų generatoriumi (Smart Line E250) Ruhrgetriebe KG

Jautājums par produktu  

Privalumai
Visur, kur reikia kintamo greičio, skirtingų sukimo momentų ar padėties tikslumo, naudojamos "Smart" serijos pavarų sistemos. Mūsų išbaigtas sistemas, kurias sudaro elektros variklis (asinchroninis arba sinchroninis variklis), pavarų dėžė (sliekinė arba planetinė) ir išmanusis pavaros valdiklis, galima laisvai pritaikyti prie kliento reikalavimų ir atitinkamos paskirties. Nesvarbu, ar tai būtų paprastas greičio reguliavimas potenciometru, ar vientisa integracija į gamybos sistemas su įvairiomis lauko magistralėmis - "Smart Series" siūlo kiekvienai situacijai tinkamą sprendimą. Tačiau net ir be išorinių valdiklių daugelį proceso etapų ir parametrų jau galima įgyvendinti su pavaros sistema integruotu minkštuoju PLC. Priklausomai nuo padėties tikslumo ir taikymo srities, galima naudoti pavaros valdiklio valdymo technologiją, kuri leidžia pasiekti padėties pasukimo diapazoną 1:200, arba prie variklio pritvirtinti impulsinį koduotoją.
Daugiau kaip 10 skirtingų pavarų tipų ir daugiau kaip 70 skirtingų variantų - novatoriškų sprendimų galima rasti sukimo momento diapazone nuo 5 iki 165 Nm.


Galimybės
Tiems, kurie pirmenybę teikia rankiniam valdymui, kaip papildomi priedai siūlomos įvairios membraninės klaviatūros, rankiniai valdymo įtaisai arba jutiklinis skydelis. Parametrų nustatymą arba paleidimą galima atlikti per kompiuterio programinę įrangą arba "Bluetooth" sąsają.


Produkto patarėjas: Ihr Produktberater

Jautājums par produktu