Katalogas

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

Grįžti į sąrašą

Pipečių antgaliai (epT.I.P.S.® BioBased) Eppendorf SE

Jautājums par produktu  

"Eppendorf epT.I.P.S.® BioBased" iki 1250 µl tūrio prietaisai atveria naujas duris, kad laboratorinis darbas taptų daug tvaresnis ir nenukentėtų eksperimentų rezultatai. Naudojant antros kartos biopolimerą, pagamintą iš ne mažiau kaip 90 % atsinaujinančių žaliavų (pvz., augalinio aliejaus perdirbimo atliekų ir liekanų arba panaudoto kepimo aliejaus), šių pipetės antgalių ir filtrinių pipetės antgalių su produktu susijęs anglies dioksido pėdsakas buvo gerokai sumažintas. "Bendrieji kokybės sertifikatai" apie atitiktį standartams ir bendriesiems kokybės reikalavimams, konkretaus gaminio ir konkrečios partijos grynumo sertifikatai, taip pat "ACT sertifikatai" (nepriklausomas "My Green Lab" poveikio aplinkai sertifikatas) patvirtina gerai žinomą "Eppendorf" pipetės antgalių kokybę. Prie to prisideda ir tvarumo veiksnys, kuris reiškia, kad reguliariai naudojant šiuos pipetės antgalius ir filtravimo pipetės antgalius jūsų laboratorijoje gerokai sumažės anglies dioksido išmetimo pėdsakas.

Kaip ir mūsų iškastiniai polipropileno antgaliai, šie antgaliai gaminami laikantis itin aukštų kokybės ir grynumo standartų ir yra sukurti taip, kad atitiktų visus specifinius jūsų mėginių reikalavimus. EpT.I.P.S.® BioBased pipetės antgaliai, ep Dualfilter T.I.P.S.® BioBased- ir ep Dualfilter T.I.P.S.® SealMax® BioBased filtrų pipetės antgaliai reikalauja mažiau jėgos juos pritvirtinti ir išstumti, jie visiškai užsandarina ir puikiai papildo jūsų "Eppendorf" pipetes, su kuriomis sudaro visiškai integruotą pipetavimo sistemą, užtikrinančią maksimalų tikslumą, preciziškumą ir atkuriamumą. Jie optimaliai papildo jūsų darbo eigą. Be to, jos padeda jums padaryti jūsų laboratoriją gerokai ekologiškesnę.
Nuo tada, kai iš stiklo pagamintas eksploatacines medžiagas išstūmė iš naftos pagamintos plastikinės eksploatacinės medžiagos, jos tapo nepakeičiamos laboratorijose visame pasaulyje: Jos užtikrina kokybės standartus, reikalingus vis sudėtingesniems moksliniams tyrimams. Dėl to kyla vis didesnis iššūkis, susijęs su tvarumu. Štai kodėl Eppendorf ne tik skiria dėmesį naujų produktų kūrimui, bet ir naujoms, aplinkai draugiškesnėms medžiagoms. Mums netgi pavyko rasti polipropileno, pagaminto iš atsinaujinančių žaliavų, kurį dabar naudojame naujos kartos pipetės antgalių gamybai.

Biologinės kilmės pipetės antgaliai ne tik gaminami iš tvaresnių pradinių medžiagų, bet dabar juos galima įsigyti ir pakartotinai įkraunamų antgalių variante, atitinkančiame tuos pačius švarumo ir sterilumo reikalavimus kaip ir įprastiniai vienkartiniai stoveliai. Šis perkraunamas variantas leidžia sutaupyti iki 54 % iškastinio plastiko, palyginti su įprastiniais stoveliais, ir gerokai sumažina laboratorinių atliekų kiekį. Naujosios pakrovos puikiai telpa į gerai žinomą "epT.I.P.S.® Box 2.0" dėžutę.

Taigi abu punktai - biologinės žaliavos pipetės antgaliams ir gerokai mažesnis plastiko naudojimas pakrovoms - prisideda prie geresnio laboratorijos CO2 balanso ir laboratorinių atliekų mažinimo.

Jautājums par produktu  

Daugiau produktų - Pipečių antgaliai

Pipečių antgaliai (epT.I.P.S.®)

Su epT.I.P.S. - originalia "Eppendorf" "Visiškai integruota pipetavimo sistema" - antgaliai yra optimaliai suderinti su "Eppendorf" pipetėmis ir, žinoma, atitinka EN ISO 8655 reikalavimus. Dėl to m...

Filtrų patarimai (ep Dualfilter T.I.P.S.®)

ep Dualfilter T.I.P.S. filtravimo antgaliai - tai geriausia pipetės ir mėginių apsauga nuo nepageidaujamo ir nepastebimo užteršimo aerozoliais, lašais ir purslais.

ep Dualfilter T.I.P.S. fi...