Katalogas

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

Grįžti į sąrašą

Filtrų patarimai (ep Dualfilter T.I.P.S.®) Eppendorf SE

Jautājums par produktu  

ep Dualfilter T.I.P.S. filtravimo antgaliai - tai geriausia pipetės ir mėginių apsauga nuo nepageidaujamo ir nepastebimo užteršimo aerozoliais, lašais ir purslais.

ep Dualfilter T.I.P.S. filtrų antgaliai - tai filtrų antgaliai su apsauga nuo užteršimo per dviejų fazių filtrą. Du filtro sluoksniai, pagaminti iš lanksčios hidrofobinės medžiagos, puikiai telpa į antgalio kūgį ir sulaiko beveik 100 % visų aerozolių1 ir biomolekulių. Toks filtravimo poveikis pasiekiamas dėl skirtingų, aiškiai apibrėžtų porų dydžių. Sluoksnis, nukreiptas į mėginį, apsaugo nuo lašų, purslų ir aerozolių. Sluoksnis, nukreiptas į pipetės antgalio kūgį, yra antrasis barjeras nuo užteršimo ir patikimai suriša biomolekules. Nustatytas oro pralaidumo greitis užtikrina visišką mėginio susigrąžinimą ir įprastai greitą pipetavimą.
Moksliškai įrodyta - joks filtras neapsaugo geriau nei "ep Dualfilter T.I.P.S."!
Fraunhoferio toksikologijos ir eksperimentinės medicinos institute (ITEM) Hanoveryje akluoju bandymu buvo išbandyti įvairių gamintojų filtrų antgaliai. Daugiausia dėmesio buvo skiriama antgalio kūgio užteršimo aerozoliu prevencijai. Buvo tiriamas filtro poveikis druskų aerozoliams ir biomolekulėms (DNR fragmentams). Kiekybinis DNR fragmentų nustatymas atliktas taikant realaus laiko PGR. Rezultatai rodo, kad ep Dualfilter T.I.P.S. pipetės antgaliai nuosekliai užtikrina daug veiksmingesnę apsaugą nuo aerozolių nei kiti prekyboje esantys filtravimo antgaliai. Pagal dalelių pralaidumą (0,13 % +/- 0,11 %) ep Dualfilter T.I.P.S. yra net 55-677 kartus efektyvesni už kitų gamintojų tirtus filtrų antgalius. Tiriant apsaugą nuo DNR fragmentų, nustatyta, kad "ep Dualfilter T.I.P.S." yra nuo 21 iki 600 kartų veiksmingesni (0,02 % +/- 0,01 %). Blogiausi išmatuoti dalelių pralaidumo rezultatai buvo 88,00 % +/- 7,00 %, o DNR fragmentų - 12,00 % +/- 5,20 %. Visi "Eppendorf ep Dualfilter T.I.P.S.", "ep Dualfilter T.I.P.S. LoRetention" ir "ep Dualfilter T.I.P.S. SealMax" filtrai yra pagaminti iš to paties polietileno (PE) ir turi panašią porų dydžio struktūrą. Nėra standartizuotų filtrų antgalių efektyvumo bandymo metodų. Todėl, remiantis standartu EN 29463, buvo atliktas papildomas tyrimas su "ep Dualfilter T.I.P.S. SealMax". Šiame standarte kalbama apie filtrų, pavyzdžiui, naudojamų švariųjų patalpų technologijose arba farmacijos pramonėje, filtravimo efektyvumo bandymus. Sertifikuoto instituto atliktas filtro efektyvumo bandymas parodė, kad mažiausias "ep Dualfilter T.I.P.S. SealMax" filtro dalelių atskyrimo efektyvumas yra 99,5 %, atsižvelgiant į bandomųjų aerozolio dalelių dydį nuo 0,05 iki 0,5 µm.
ep Dualfilter T.I.P.S. in PCR clean & Sterile yra sterilizuojami elektronų pluoštais, įrodyta, kad juose nėra pirogenų ir jie yra švarūs PCR (be žmogaus DNR, DNazės, RNazės ir PCR slopinančių medžiagų).

Taikymas

  • DNR panaudojimas (pvz., PGR)
  • RNR (pvz., genų raiškos analizė)
  • Baltymai (pvz., antikūnų tyrimai)
  • Ląstelių kultūros (pvz., terpės)
  • Taikymas su radioaktyviosiomis medžiagomis
  • 384 formato mikrodalelėms rekomenduojame naudoti 16 arba 24 kanalų pipetes su ep Dualfilter T.I.P.S.® 384

Savybės

  • Dviguba apsauga nuo aerozolių1) ir biomolekulių
  • Dviguba pipetės ir mėginio apsauga
  • Be PGR inhibitorių priedų
  • Galima įsigyti "Eppendorf PCR clean/Sterile" (sterili ir be pirogeno) ir "Eppendorf Forensic DNA Grade
  • Išbandyta Fraunhoferio toksikologijos ir eksperimentinės medicinos institute (ITEM) Hanoveryje, Vokietijoje
  • Kiekvienos gamybos partijos kontrolė nepriklausomoje laboratorijoje
  • Sertifikatus, skirtus konkrečioms partijoms, rasite sertifikatų puslapyje
  • Filtravimo efektyvumo sertifikatas pagal standartą EN 29463 pateiktas sertifikatų puslapyje

Jautājums par produktu  

Daugiau produktų - Pipečių antgaliai

Pipečių antgaliai (epT.I.P.S.®)

Su epT.I.P.S. - originalia "Eppendorf" "Visiškai integruota pipetavimo sistema" - antgaliai yra optimaliai suderinti su "Eppendorf" pipetėmis ir, žinoma, atitinka EN ISO 8655 reikalavimus. Dėl to m...

Pipečių antgaliai (epT.I.P.S.® BioBased)

"Eppendorf epT.I.P.S.® BioBased" iki 1250 µl tūrio prietaisai atveria naujas duris, kad laboratorinis darbas taptų daug tvaresnis ir nenukentėtų eksperimentų rezultatai. Naudojant antros...