Katalogas

Grįžti į sąrašą

Šachtų apsauginiai įrenginiai (Stingl safety door) Stingl Systems GmbH

Jautājums par produktu  

"Stingl" apsauginės durys - universali ir saugi
Šachtų apsauga modernizuojamiems ir naujiems pastatams

Ypač modernizuojant esamus pastatus, kuriuose vyksta ne viešasis eismas (pvz., namo gyventojų ir viešbučio svečių), taip pat naujuose pastatuose šachtų angos turi būti apsaugotos nuo kritimo ir nuo krentančių daiktų.

Čia reikalingas saugus, lankstus, visą paviršių apimantis ir stabilus sprendimas. Toliau pateiktose nuotraukose "Stingl" saugos durų metodas, palyginti su įprastais sprendimais, tokiais kaip statybinės durys ir OSB plokštės, parodo visą savo galią. Vietoj gręžimo ir kaiščių dygiavimo jis tiesiog prispaudžiamas ir tvirtai pritvirtinamas.

Sukamosios durys "Stingl" saugos durims yra sudarytos iš trapecinio lakšto šerdies, kurią gaubia aliuminio rėmas. Priklausomai nuo durų angos, užraktus su užraktu galima perkelti horizontaliai ir fiksuoti. Jei durų angos yra per trumpos arba jų iš viso nėra, kaip alternatyvą galima naudoti kitus slenksčio kampinius elementus, tačiau jie turi būti prikalti prie slenksčio arba mūro/betono sienos.

Durys bet kuriuo metu gali būti varstomos į dešinę arba į kairę. Tam reikia tik šiek tiek pakeisti vertikalias atramas ir perkelti įtempimo fiksatorius.

Papildomai prie "Stingl" apsauginių durų galima montuoti trijų dalių šoninę apsaugą (turėklą, kelių ir kojų turėklą). Jei atviroje šachtoje reikia atlikti įvairius darbus per trumpą laiką, kai durys atidarytos, šoninė apsauga yra papildoma apsauga nuo kritimo. Tvirtinant vertikalias durų atramas, durų slenkstis ir staktos turi išlaikyti V = 3,6 kN vertikalią apkrovą.

Prispaudimo jėgą galima vizualiai patikrinti ir stebėti naudojant diskines spyruokles. "Stingl" apsaugines dureles galima atidaryti ir užrakinti iš išorės ir iš šachtos vidaus keturiais trikampiais užraktais (po 2 kiekvienam durelių elementui). Priklausomai nuo durų pločio, ant slenksčio uždedamas teleskopinis profilis ir sutvirtinamas. Taigi profilis užtikrina papildomą vertikaliųjų sutvirtinimo atramų padėties saugumą.


Produkto patarėjas: Dirk Schöffler

Jautājums par produktu  

Daugiau produktų - Šachtų apsauginiai įrenginiai

Z formos veleno užtvarų montavimo laikiklis

Plokščias plieninis kaiščių laikiklis, skirtas užtikrinti, kad keltuvai krūtinės, kelių ir pėdų srityje būtų pritvirtinti pagal taisykles.

Plokščias plienas 60 x 3 mm, 250 mm ilgio, cinkuot...