Katalogas

ITT Enidine GmbH

Grįžti į sąrašą

Klampusis greičio reguliatorius ITT Enidine GmbH

Jautājums par produktu  

Paprastos, lengvos, tačiau tvirtos konstrukcijos viskozinis greičio reguliatorius (VSG) užtikrina patikimą veikimą įvairiose pramonės srityse. VSG naudojama silikono pagrindu sukurta klampaus šlyties technologija velenų sukimuisi ir šarnyrų apkrovoms valdyti. Stacionariame korpuse esantį rotorių supa silikoninė alyva. Sukantis velenui, vidinis rotorius suplėšo silikoninę alyvą, todėl atsiranda pasipriešinimas ir sklandus judėjimas. Kiekvieno VSG terpės klampumas parenkamas atsižvelgiant į įvairius kintamuosius, pavyzdžiui, komponento dydį, svorį, spyruoklės atramą ir pageidaujamą ciklo trukmę.
Puikiai tinka ritininiams ir priešgaisriniams vartams valdyti

Naujai montuojant ir modernizuojant, vieną VSG galima tiesiog sumontuoti į ritininių vartų veleną su grioveliu. Tokiu atveju reikia laikytis durų gamintojo nurodymų. Skirtingai nuo įtaisų su užrakto mechanizmais, VSG nereikia reguliuoti montavimo ar eksploatavimo metu ir jais galima valdyti daugumos didelių durų atidarymo ir uždarymo greitį. Jei durys ar vartai yra per dideli, galima naudoti kelis ribotuvus.

Patentuotos VSG, kurias naudoja dauguma pagrindinių durų gamintojų, atitinka "Underwriters Laboratories", "Warnock Hersey" ir "Factory Mutual" nustatytus pramonės standartus. Be to, kad durys atitinka daugelį pramonės standartų, taip pat buvo sėkmingai atlikti 3 valandų trukmės priešgaisrinės apsaugos bandymai.

Jautājums par produktu  

Daugiau produktų - Alyviniai stabdžiai

Hidrauliniai vilkimo įtaisai

"ITT Enidine Inc." hidrauliniai prasilenkimo stabdžiai pasižymi savybėmis, funkcijomis ir privalumais, kurie prailgina pakabinamų ir grindų konvejerių sistemų tarnavimo laiką, nes sumažina atraminę...

Alyviniai stabdžiai (DA)


alyviniai stabdžiai įvairiomis sąlygomis

"Enidine" DA serijos alyviniai stabdžiai puikiai tinka didelės energijos ir didelės apkrovos darbams, kai reikia valdyti jude...