Katalogas

ITT Enidine GmbH

Grįžti į sąrašą

Alyviniai stabdžiai (DA) ITT Enidine GmbH

Jautājums par produktu  


alyviniai stabdžiai įvairiomis sąlygomis

"Enidine" DA serijos alyviniai stabdžiai puikiai tinka didelės energijos ir didelės apkrovos darbams, kai reikia valdyti judesius - įtempimą, suspaudimą ar abu.šie nereguliuojamieji įrenginiai su pritaikytomis droselinės sklendės angomis yra skirti konkrečioms įėjimo sąlygoms ir siūlo vienos arba kelių droselinės sklendės angų konfigūracijas.

Kai alyvinio stabdžio cilindre atsiranda slėgis, kontrolinis rutuliukas (suspaudimas) priverčiamas įlįsti į savo vietą. Stūmoklio galvutei pajudėjus, alyva išstumiama per droselinę (-es) angą (-as), esančią (-ias) amortizatoriaus vamzdyje, ir sukuriama reikiama slopinimo jėga. Alyvai prasisunkus pro droselinę angą, dalis alyvos patenka pro prailginamąjį atbulinį vožtuvą ir užpildo amortizatoriaus vamzdžio galą iš strypo pusės. Likusi alyvos dalis, kurią išstumia stūmoklio strypas, suspaudžia balansavimo kempinę.


Alyviniai stabdžiai įvairioms sąlygoms
"Enidine" DA serijos alyviniai stabdžiai puikiai tinka didelės energijos, didelės apkrovos darbams, kai reikia valdyti judesius įtempiant, suspaudžiant arba ir įtempiant, ir suspaudžiant, ir suspaudžiant.šie nereguliuojamieji blokai su pritaikytomis droselinės sklendės angomis yra pritaikyti konkrečioms įėjimo sąlygoms ir siūlo vienos arba kelių droselinės sklendės angų konfigūracijas.

Kai alyvinio stabdžio cilindre atsiranda slėgis, kontrolinis rutuliukas (suspaudimas) įstumiamas į savo vietą. Stūmoklio galvutei pajudėjus, alyva išstumiama per droselinę (-es) angą (-as), esančią (-ias) amortizatoriaus vamzdyje, ir sukuriama reikiama slopinimo jėga. Alyvai prasisunkus pro droselinę angą, dalis alyvos patenka pro prailginamąjį atbulinį vožtuvą ir užpildo amortizatoriaus vamzdžio galą iš strypo pusės. Likusi alyvos dalis, kurią išstumia stūmoklio strypas, suspaudžia balansavimo kempinę.




Išplėtus alyvos stabdžių cilindrą, kontrolinis rutuliukas (išplėstas) įspraudžiamas į savo vietą. Stūmoklio galvutei pajudėjus, per amortizatoriaus vamzdelyje esančią droselinę angą išstumiama alyva ir sukuriama reikiama slopinimo jėga. Kontrolinis rutuliukas (suspaudimo) atidaromas alyvos srautui užpildant akląją amortizatoriaus vamzdžio pusę.

"Enidine" DA serijos modelius galima pritaikyti su droselinėmis angomis, kad, naudojant kelias droselines angas amortizatoriaus vamzdyje, būtų galima sukurti didėjančią pasipriešinimo jėgą išilgai eigos kelio. Tai gali būti naudinga kontroliuojant dangčio greitį jam užsidarant, nes užsidarant keičiasi sukimo momentas dėl dangčio svorio.

Jautājums par produktu  

Daugiau produktų - Alyviniai stabdžiai

Klampusis greičio reguliatorius

Paprastos, lengvos, tačiau tvirtos konstrukcijos viskozinis greičio reguliatorius (VSG) užtikrina patikimą veikimą įvairiose pramonės srityse. VSG naudojama silikono pagrindu sukurta klampaus &scar...

Hidrauliniai vilkimo įtaisai

"ITT Enidine Inc." hidrauliniai prasilenkimo stabdžiai pasižymi savybėmis, funkcijomis ir privalumais, kurie prailgina pakabinamų ir grindų konvejerių sistemų tarnavimo laiką, nes sumažina atraminę...