Katalogas

CONTAINEX Container-Handelsgesellschaft mbH

CONTAINEX Container-Handelsgesellschaft mbH

  • GREEN technology - Zertifikat
  • ISO 14000
  • ISO 9001

CONTAINEX Container-Handelsgesellschaft mbH

  • GREEN technology - Zertifikat
  • ISO 14000
  • ISO 9001

Grįžti į sąrašą

Koridoriaus konteineris CONTAINEX Container-Handelsgesellschaft mbH

Jautājums par produktu  

Išnaudokite kiekvieną konteinerių patalpos m² ir naudokite jungiamąjį konteinerį kaip praėjimo sprendimą. Pritaikytas jūsų poreikiams, jis gali būti dviejų variantų - su plokštėmis ir be jų.
Aukštos kokybės poliuretano (PU) stogo izoliacija neleidžia susidaryti kondensatui. Abiejuose tipuose įrengtos atsparios grindų dangos ir iš anksto sumontuota elektros instaliacija.

Jungiamasis konteineris su plokštėmis

Siūlome jums optimalų sprendimą, kaip prijungti arba užbaigti jūsų konteinerių gamyklą, naudojant mūsų jungiamąjį konteinerį su plokštėmis. Šie konteineriai yra dviejų skirtingų dydžių - 16' ir 24', todėl juos galima optimaliai pritaikyti bet kurioje gamykloje. dėl lanksčios plokščių konstrukcijos praėjimus ar duris galima optimaliai įleisti ar pritaikyti. Tai mūsų CLASSIC linijos 16' ir 24' biuro konteineris su plokštėmis. Naudokitės įprasta CONTAINEX kokybe su įvairia įranga, pvz., iš anksto sumontuota elektros instaliacija.

Jungiamieji konteineriai be skydų

Jums vis dar reikia prijungti konteinerių sistemą? Turime sprendimą, kad daugiau niekada nesušlaptumėte, kai pereinate iš patalpos į patalpą: mūsų jungiamasis konteineris be plokščių.

Šį konteinerį galima greitai įrengti, o atsisakius šoninių plokščių, dar lengviau pritaikyti prie esamų įėjimų / išėjimų.

Naudokitės ir šiuo variantu mūsų patikrinta kokybe, pavyzdžiui, cementu surištomis, vandeniui atspariomis medžio drožlių plokštėmis ir vidaus elektros instaliacija.

Jautājums par produktu  

Daugiau produktų - Konteinerių įrangos

Biuro konteineris su ekologiškais komponentais

Linija "PLUS Line" taip pat padeda spręsti aplinkos apsaugos klausimus.

Konteineriuose jau įdiegta daugybė naujovių, užtikrinančių didžiausią tvarumą. Jų bus dar daugiau. A...

Išorinių laiptų modulis

Puikus sprendimas jūsų konteinerių sistemai statybų aikštelėje.

Greitai, lanksčiai ir be daug laiko reikalaujančio surinkimo BAU išorinių laiptų konteinerį galima prijungti prie jūsų objekto....

Vidaus laiptų modulis

Jūsų konteinerių sistema gali daugiau - naudodami konteinerį su aukštos kokybės medinio dizaino vidiniais laiptais sukursite malonią atmosferą.
Grindis sujunkite iš vidaus. Išbandykite mūsų vi...

Terasos konteineris

Sukurkite laisvą erdvę naudodami mūsų terasinius konteinerius, kurie puikiai tinka jūsų konteinerių sistemai arba gali būti naudojami atskirai. Galite rinktis iš skirtingų dizainų, kad geriausiai a...

Parodų ir pardavimo salė

Norite įgyvendinti savo svajonę apie savarankišką veiklą naudodami parduotuvės konteinerį

?

Ar jums reikia mobilios erdvės sprendimo, nes jūsų parduotuvė pertvarkoma per trump...