Katalogas

E+E Elektronik Ges.m.b.H.

E+E Elektronik Ges.m.b.H.

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001
  • IATF 16949

E+E Elektronik Ges.m.b.H.

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001
  • IATF 16949

Grįžti į sąrašą

Šildomas drėgmės ir temperatūros zondas meteorologijai (EE260) E+E Elektronik Ges.m.b.H.

Jautājums par produktu  

Matavimo efektyvumas

Drėgmės ir temperatūros zondas EE260 turi dvigubą šildymo sistemą (jutiklis ir zondas šildomas). Taip išvengiama kondensato susidarymo ant RH jutiklio elemento, jutiklio galvutės ir filtro dangtelio. Todėl zondas užtikrina tikslius ir patikimus matavimo rezultatus net ir esant nuolatiniam dideliam drėgmės kiekiui.

Dar vienas dvigubos šildymo sistemos privalumas - labai trumpas reakcijos laikas ir greitas atsistatymas po kondensacijos.

E+E jutiklio danga pagerina ilgalaikį stabilumą ir ilgaamžiškumą dulkėtoje ir agresyvioje aplinkoje.

Kompaktiškas ir tvirtas

Naujoviškame EE260 korpuse viename zonde sujungta šildoma drėgmės jutiklio galvutė ir papildomas temperatūros jutiklio elementas.

Dėl kompaktiškos konstrukcijos zondas yra suderinamas su prekyboje esančiais sukamais simetriniais jutiklių spinduliuotės skydais.

Tvirtas IP67 klasės korpusas, pagamintas iš UV spinduliams ir karščiui atsparaus elastomero, apsaugo vidinę elektroniką nuo aplinkos poveikio ir mechaninių pažeidimų.

Analoginis ir skaitmeninis

Zondas EE260 išmatuotus duomenis vienu metu pateikia per du laisvai konfigūruojamus įtampos išėjimus ir per RS485 sąsają (Modbus RTU).

Pagal išmatuotas drėgmės ir temperatūros vertes EE260 apskaičiuoja kitus su drėgme susijusius dydžius, pavyzdžiui, rasos taško temperatūrą, absoliučiąją drėgmę arba maišymosi santykį.

Tipinės taikymo sritys

Meteorologinės meteorologijos stotys
Orų perspėjimo sistemos (kelių eismas, oro uostai)
Apledėjimo pavojaus nustatymas

Jautājums par produktu  

Daugiau produktų - Drėgmės jutikliai

Drėgmės jutikliai

Didelio tikslumo skaitmeniniai ir talpiniai drėgmės jutikliai masiniam naudojimui.

Drėgmės ir temperatūros jutiklis (EE212)

Aukšto tikslumo drėgmės ir temperatūros jutiklis, skirtas reikliems oro kondicionavimo, žemės ūkio ir farmacijos pramonės sektoriams, su keičiamu jutiklio moduliu, apsaugotais kontaktiniais taškais...