Katalogas

EdmoLift Hebetechnik GmbH

Grįžti į sąrašą

Vilkikų kėlimo ir pakreipimo įtaisai (ARZ) EdmoLift Hebetechnik GmbH

Jautājums par produktu  

Vilkikų traukinių pakėlimo ir pakreipimo įtaisas ARZ

ARZ pakėlimo ir pakreipimo įrenginys ARZ buvo sukurtas bendradarbiaujant su vienu didžiausių Europos automobilių gamintojų, siekiant ergonomiško, saugaus ir ekonomiško medžiagų tiekimo be šakinių krautuvų.

Šakiniai krautuvai kasmet sukelia daug nelaimingų atsitikimų pramonėje ir, tiksliau, yra neefektyvi medžiagų transportavimo priemonė. Kita vertus, vilkikai leidžia efektyviau ir saugiau transportuoti medžiagas.

Vilkikai traukia kelis vežimėlius su medžiagomis, kurie atjungiami atitinkamose darbo vietose. Tada vežimėlius galima užkelti ant keltuvo-tilto įrenginio iš dviejų pusių, priklausomai nuo neslystančio įrenginio konstrukcijos. Kėlimo aukštį ir pakreipimo kampą galima lengvai reguliuoti rankiniu būdu arba automatiškai, taip užtikrinant puikų prieinamumą ir daug vietos kojoms.

ARZ lift-tilt - tai novatoriškos konstrukcijos gaminys, kuris unikaliai užtikrina efektyvų, saugų ir ergonomišką medžiagų tvarkymą.

Gaminio savybės

Dėl itin kompaktiškos konstrukcijos ARZ pakėlimo-atlenkimo įrenginys tinka daugumai standartinių maršrutinių keltuvų vežimėlių.
Dėl bepakopio aukščio ir pakreipimo kampo reguliavimo galima labai lanksčiai išdėstyti medžiagas, kad jos būtų pritaikytos individualiam naudotojui.
Modulinė konstrukcija siūlo daugybę sprendimų, atitinkančių pačius įvairiausius reikalavimus.

Jautājums par produktu  

Daugiau produktų - Alkūniniai kėlimo įrenginiai

Alkūniniai kėlimo įrenginiai

Unikali patentuota "Armlift" funkcija užtikrina ergonomišką darbo vietą su didele erdve kojoms, patogia darbo padėtimi ir neprilygstama prieiga. "Armlift" yra puikus pasirinkimas beveik visoms darb...

Alkūniniai kėlimo įrenginiai (LTT 750)

LTT 750, skirtas vilkikams

LTT - tai naujos kartos keliamosios ir pakeliamosios galios sprendimai, skirti ateities medžiagų krovos iššūkiams spręsti.

Vis dažnia...