Katalogas

EdmoLift Hebetechnik GmbH

Grįžti į sąrašą

Alkūniniai kėlimo įrenginiai (LTT 750) EdmoLift Hebetechnik GmbH

Jautājums par produktu  

LTT 750, skirtas vilkikams

LTT - tai naujos kartos keliamosios ir pakeliamosios galios sprendimai, skirti ateities medžiagų krovos iššūkiams spręsti.

Vis dažniau pastebima tendencija, kad pramonėje naudojama vis mažiau šakinių krautuvų, nes daugelis įmonių dabar renkasi vežti krovinius vežimėliais arba vilkikais. Todėl sukūrėme LTT kaip optimalią ergonomišką priemonę operatoriui, kuris savo darbo vietoje turi pakrauti ir iškrauti prekes iš vežimėlių arba vilkikų.

Dėl unikalaus minimalaus aukščio - tik 190 mm ir pločio - 550 mm - LTT yra kompaktiškesnis už kitus rinkoje esančius modelius - tai reiškia, kad iš esmės į jį telpa visi vežimėliai. Nepaisant kompaktiško formato, tiek hidraulinis maitinimo blokas, tiek valdymo sistema įmontuoti į įrenginį, todėl sumažėja montavimui ir darbo paviršiui reikalinga erdvė.

Mūsų naujasis pakėlimo ir pakreipimo sprendimas sukuria puikų ergonominį langą, kuriame operatorius gali lengvai reguliuoti pakėlimo ir pakreipimo funkciją pagal savo individualius poreikius ir pageidavimus. Tai užtikrina ne tik geresnę ergonomiką operatoriui, bet ir efektyvų medžiagų tvarkymo procesą.

Gaminio savybės
Žemiausias rinkoje gaminys, kurio bendras aukštis tik 190 mm.
Absoliučiai tiesus kėlimo judesys - jokio horizontalaus poslinkio.
LTT 750 pasižymi neįtikėtinai kompaktiška konstrukcija. Vienas įrenginys skirtas įvairių tipų vežimėliams tvarkyti.

Jautājums par produktu  

Daugiau produktų - Alkūniniai kėlimo įrenginiai

Alkūniniai kėlimo įrenginiai

Unikali patentuota "Armlift" funkcija užtikrina ergonomišką darbo vietą su didele erdve kojoms, patogia darbo padėtimi ir neprilygstama prieiga. "Armlift" yra puikus pasirinkimas beveik visoms darb...

Vilkikų kėlimo ir pakreipimo įtaisai (ARZ)

Vilkikų traukinių pakėlimo ir pakreipimo įtaisas ARZ

ARZ pakėlimo ir pakreipimo įrenginys ARZ buvo sukurtas bendradarbiaujant su vienu didžiausių Europos automobilių gamint...