Katalogas

FLUKE Process Instruments GmbH

FLUKE Process Instruments GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DAkkS-Akkreditierung
  • WEEE (2002/96/EG)
  • RoHS

FLUKE Process Instruments GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DAkkS-Akkreditierung
  • WEEE (2002/96/EG)

Grįžti į sąrašą

Datapaq® Food Tracker® terminio profiliavimo sistema FLUKE Process Instruments GmbH

Jautājums par produktu  

"Datapaq® Food Tracker®" temperatūros profiliavimo sistemas sudaro duomenų registratorius, apsauginis terminis barjeras ir "Insight" programinė įranga. Naudodami "Datapaq" sistemą galite užtikrinti savo ruošiamos mėsos, paukštienos, kepinių ir gatavų patiekalų kokybę ir saugą.

"Datapaq" sistemos, sukurtos atlaikyti atšiauriausias aplinkos sąlygas, keliauja per orkaitę ar šaldiklį kartu su maisto produktu ir fiksuoja visą produkto temperatūrą. Galite stebėti produkto temperatūrą viso kepimo / šaldymo ciklo metu statinėse arba konvejerinėse orkaitėse, taip pat garų viryklėse, riebalų keptuvėse ir greitojo šaldymo šaldikliuose.

"Food Tracker Insight" programinė įranga

Naudokite "Insight" programinę įrangą, kad neapdorotus duomenis paverstumėte prasminga informacija apie savo procesą, įskaitant momentines letališkumo ataskaitas. Dokumentuokite savo procesą, kad padidintumėte produktyvumą, taip pat oficialius dokumentus, pavyzdžiui, RVASVT. Funkcijos:

Proceso analizė: automatiškai apskaičiuokite visus proceso svarbiausius valdymo taškus, kad atitiktų jūsų RVASVT reikalavimus.
Mirtinumo skaičiavimai ir ataskaitos: Naudokite tikslius mirtinumo skaičiavimus mikroorganizmų rizikai jūsų konkrečiame procese ir produkte (Fo vertė), kad užtikrintumėte aukščiausią maisto produktų kokybę.
Proceso optimizavimas ir gedimų nustatymas: greitai nustatykite tikslią karštų ar šaltų vietų padėtį orkaitėje, sumažindami gamybos nuostolius.
Ataskaitų rengimas: rengiamos sertifikuotos ir atsekamos profilio ataskaitos, atitinkančios visus jūsų RVASVT patvirtinimo dokumentų poreikius.
Stebėsena: kompiuteryje stebėkite tikslų momentą, kai produktas pasiekia reikiamą saugią kepimo temperatūrą.

Duomenų registratorius "MultiPaq21

Duomenų registratorius "MultiPaq21" turi iki aštuonių kanalų (T arba K tipo), todėl vienu metu galite rinkti produkto ir aplinkos temperatūrą iš aštuonių vietų. Naudojant lanksčius termoporos kabelius, temperatūros jutiklius galima tiksliai išdėstyti gaminyje, ant paviršiaus arba ore. Jie gali fiksuoti temperatūrą, o duomenų kaupiklis ar jo masė nedaro įtakos jutiklių reakcijos charakteristikoms, taigi ir rodmenų tikslumui.

Duomenų registratorius sukurtas taip, kad atlaikytų pačias nepalankiausias maisto perdirbimo sąlygas, jo atsparumas yra IP67, o specialios vandeniui atsparios termoporos jungtys apsaugo nuo garų, vandens dušų ir įprastų valymo procedūrų. Registratorius išsaugo iki aštuonių profilių, kol juos reikės atsisiųsti.

Terminiai barjerai
Naudojant tokią pačią izoliacijos technologiją, kokia naudojama orlaivių "juodosiose dėžėse", "Datapaq" terminiai barjerai įrengti tvirtame nerūdijančio plieno korpuse, skirtame tarnauti daugelį metų. "Datapaq" terminiai barjerai gali atlaikyti pačias atšiauriausias pramoninio kepimo sąlygas, įskaitant kepimą garuose, ilgai trunkantį kepimą aukštoje temperatūroje ar net greitą kepimą, kai visa sistema panardinama į aliejų.

Skirtingai nuo kitų komercinių sistemų, duomenų registratoriaus, esančio gaminio viduje, apsaugoti nereikia. Kadangi barjerą galima įrengti atokiau nuo gaminio, stebėjimo įranga neturės įtakos gaminio kaitinimo savybėms.

Termoelementai

Termoelementai (T arba K tipo) tiekiami su vandeniui nepralaidžiomis jungtimis ir paauksuotomis jungtimis, kad duomenų registratorius atitiktų IP67 klasę. Patikimumas ir tikslumas garantuojamas pačiose nepalankiausiose aplinkose, įskaitant garus, vandenį ir kondensatą. Termoelementus galima maišyti, derinti ir keisti tarpusavyje, atsižvelgiant į proceso ir gaminio tipą. Termoelementų kabelių ilgiai taip pat gali būti pritaikomi, kad tiksliai atitiktų proceso reikalavimus.

Priedai

Maisto produktų apdorojimo temperatūros profiliavimui papildyti "Datapaq" siūlo įvairius priedus, įskaitant:

. "Food Tracker" radijo telemetrijos sistemaleidžia realiuoju laiku matyti, kas vyksta su produktu terminio apdorojimo proceso metu. Galite palyginti faktinę produkto temperatūrą su specifikacija proceso metu ir optimizuoti ciklo trukmę. Išsamesnės informacijos ieškokite atsisiųsdami brošiūrą "Food Tracker Radio Telemetry System".

Maisto padėklas ir įtaisasužtikrina profilio pakartojamumą konvejeriniuose procesuose. Maisto padėklas gali būti naudojamas nestabdant konvejerio linijos ir netrikdant gamybos. Maisto padėklai skirti mažiems produktams, pavyzdžiui, vištienos gabalėliams. Termopaviršiaus stovas skirtas plačiems konvejeriniams procesams, pavyzdžiui, didelėms kepimo krosnims. Išsamesnės informacijos ieškokite atsisiųsdami brošiūrą "Maisto padėklas ir stovas".

Drėgmės jutiklis matuoja drėgmę ir temperatūrą procesuose, vykstančiuose iki 200 °C/400 °F. Šis jutiklis idealiai tinka kepimo procesams, pavyzdžiui, bandymams ir (arba) bandymams, taip pat tais atvejais, kai drėgmės matavimus galima naudoti siekiant patvirtinti krosnies valdymą, optimizuoti išeigą ir pagerinti kokybę. Išsamesnės informacijos ieškokite atsisiųsdami drėgmės jutiklio brošiūrą.

Jautājums par produktu  

Daugiau produktų - Temperatūros matavimo prietaisai

Temperatūros matavimo prietaisai (Raynger 3i Plus)

"Raytek® Raynger 3i Plus" aukštos temperatūros rankinis infraraudonųjų spindulių termometras yra sukurtas taip, kad atitiktų daugelyje pramonės sričių taikomus procesų našumo reikalavimus, įska...

Datapaq® krosnių terminio apdorojimo profiliavimo sistemos

Į "Fluke Process Instruments" sukurtą "Datapaq Furnace Tracker for Metals Heat Treating" sistemą, skirtą metalams termiškai apdoroti, įeina "Datapaq TP6" duomenų registratorius, pasirinktas termini...

Datapaq® krosnių temperatūros vienodumo tyrimo sistemos

"

Datapaq Furnace Tracker" temperatūros tolygumo tyrimo (TUS) sistemoje "Fluke Process Instruments" galima pasirinkti duomenų kaupiklį (TP6 arba XDL12), terminį barjerą (TB45 arba TB46), termoporas...

Datapaq® krosnelių sistemos temperatūros profiliui matuoti

Į "Fluke Process Instruments" specializuotas profiliavimo sistemas "Datapaq Furnace Tracker" įeina "Datapaq TP6" ir "Datapaq DP5" duomenų kaupikliai, šimtai konkrečiam taikymui pritaikytų šiluminių...

Temperatūros matavimo prietaisai (Datapaq® Oven Tracker® XL2 )

Datapaq® siūlo "Oven Tracker® XL2" sistemą - naujausios kartos "Oven Tracker" sistemą, skirtą patikimam, išsamiam, išmaniajam ir lengvai naudojamam orkaitės temperatūros profiliavimui