Katalogas

DEBUS Druckluft-Vakuumtechnik GmbH

DEBUS Druckluft-Vakuumtechnik GmbH

DEBUS Druckluft-Vakuumtechnik GmbH

Apie DEBUS Druckluft-Vakuumtechnik GmbH

Galingos pramoninės siurbimo sistemos kiekvienai paskirčiai
Galingas siurbimas ir patikimumas pagal poreikį: DEBUS siurbimo sistemos pašalina beveik visas medžiagas, įskaitant skysčius ir degias dulkes.

DEBUS siurbimo sistemos: Dulkių siurbliai: didesnei saugai ir efektyvumui
Pagerinkite švarą ir saugą darbo vietoje. Optimizuokite darbo procesus ir sumažinkite gamybos sąnaudas: su DEBUS pramoniniais vakuuminiais prietaisais ir siurbimo sistemomis.

DEBUS specializuojasi pramoninių vakuuminių prietaisų ir siurbimo sistemų, patikimai surenkančių beveik bet kokias medžiagas, gamyboje. Nesvarbu, ar tai būtų labai karšta, labai šalta, toksiška, skysta ar lipni medžiaga: DEBUS gaminiai padeda saugiai ir ekologiškai šalinti gamybos atliekas.

Išmanieji sprendimai individualiems poreikiams
DEBUS idealiai atitinka konkrečius šiuolaikinių gamybos sistemų reikalavimus. Mūsų siurbimo sistemas taip pat galima tiesiogiai integruoti į gamybos procesus, pavyzdžiui, valyti ruošinius prieš tolesnį apdirbimą. Taip sutaupysite laiko ir padidinsite darbo procesų efektyvumą.

Turėdami apie 150 tipų įrangos, siūlome jums įvairiapusišką siurbimo sistemų, taip pat didelių, suslėgto oro ir elektrinių vakuuminių prietaisų asortimentą, pritaikytą prie individualių įvairių veiklos sričių reikalavimų. Priklausomai nuo poreikių, rasite pas mus tinkamą siurbimo gaminį, nesvarbu, ar jis būtų skirtas mobiliam, ar stacionariam naudojimui. Ir, žinoma, gaminame ir pagal užsakymą pritaikytas siurbimo sistemas, kad visiškai patenkintume jūsų pageidavimus. Tiek maisto perdirbimo, tiek elektros ir elektronikos ar automobilių pramonės, tiek bet kurio kito sektoriaus įmonėms: DEBUS žino, kas svarbu!

Didesnis efektyvumas užtikrinant saugumą
Nepriklausomai nuo DEBUS gaminio, jūs taip pat renkatės ir kitą produktą: Pasirinkdami DEBUS, jūs visada priimate sprendimą dėl didesnės švaros ir saugumo darbo vietoje. Mūsų siurbimo sistemos leidžia sumažinti su sveikata susijusių darbuotojų neatvykimų į darbą ir gamybos vėlavimų dėl nešvarių mašinų. Taip DEBUS jums reiškia ir didesnį efektyvumą bei mažesnes išlaidas.

Hamburgo įmonė "BaumHoch2" naudoja DEBUS suspausto oro vakuumą žemės darbams, pavyzdžiui, dujotie...

Elektrinis dulkių siurblys DES-120-11-REC-AS, skirtas sausoms dulkėms ir sausoms išsiurbiamoms medžiagoms