Katalogas

Gmöhling Transportgeräte GmbH

Gmöhling Transportgeräte GmbH

  • ISO 9001:2015
  • REACH
  • Zulassung z. Kistenbauart A 1589X + 1589Y, Gefahrgut
  • ISO 14001

Gmöhling Transportgeräte GmbH

  • ISO 9001:2015
  • REACH
  • Zulassung z. Kistenbauart A 1589X + 1589Y, Gefahrgut

23.07.2024 01:07

"GMÖHLING Tranportgeräte" sunkvežimio ir bagažinės vežimėlis

Spintos vežimėlis
PAGAMINTAS IŠ ANODUOTO ALUMINIO

"Gmöhling" spintos vežimėlis yra universalus ir pasiteisinęs įvairiose srityse. Viso pasaulio ligoninėse ir slaugos namuose jis naudojamas kaip nešvarių ir šviežių skalbinių transportavimo ir laikymo vežimėlis, taip pat kaip maisto transportavimo vežimėlis. Spintos vežimėlis taip pat naudojamas sterilizuotoms medžiagoms vežti ir kaip operacinės vežimėlis.

. Naudojimo sričių spektras labai įvairus: ar tai būtų vidaus įrankių vežimėlis, ar drabužių vežimėlis teatre, operoje, kine ir spektakliuose, ar mobilus biuras, ar naudojamas mokyklose ir viešosiose įstaigose.

Tikras universalas - apgalvotas iki smulkmenų.

Lentynų vežimėliai
iš aliuminio

Nesvarbu, ar tai būtų užsakymų komplektavimas elektroninėje prekyboje, pramonėje, dirbtuvėse, ar sveikatos priežiūros sektoriuje - "Gmöhling" lentynų vežimėliai visada užtikrina efektyvų darbo procesą. Jie nepakeičiami patikimai transportuojant, laikinai sandėliuojant detales ir su užsakymais susijusį išdavimą ar porcijavimą ant konvejerio.

Dėl aiškios konstrukcijos ir greito prieinamumo jie gerokai sutrumpina paruošimo ir kelionės laiką.

Mūsų lentynų vežimėliai, optimizuoti naudoti su atviro tipo sandėliavimo dėžėmis, yra būtina daugelio įmonės procesų dalis ir gerokai pagerina vidaus darbo eigą. Nepaisant nedidelio svorio, vežimėliai pasižymi ypatingu stabilumu.

Daugiau naujienų

GMÖHLING: susipažinkite su naujausiais mūsų gaminiais ir sprendimais, pasikeiskite idėjomis su mūsų komanda ir sužinokite daugiau apie naujausias pramonės tendencijas - laukiame jūsų!

Džiaugiamės galėdami pranešti, kad nuo 2024 m. kovo 1 d. sumažinome pasirinktų gaminių, p...

Jau dešimtmečius sprendžiame jūsų logistikos ir transportavimo reikalavimus.

Su "Gm&ou...

Siekiant išvengti triukšmo įdedant, į mūsų šiukšliadėžę įdėtos garsą sugeriančios putos.

"Per dulkėtą Mėnulį" - rėmėme "MoonAixperts" komandą
Neseniai parėmėme "MoonAixperts" komand...

Bendrovė "Gmöhling GmbH" šiemet švenčia 80 metų jubiliejų. Walteris Gmöhlingas, sulaukęs garbaus 98 metų amžiaus, vis dar nepraleidžia progos užsukti į įmonės būstinę Fiurto-Stadelno mieste ir prisidėti prie savo idėjų. "Kad darbo vietos būtų užtikrintos ir ateityje, visą turtą įnešiau į fondą!"