Katalogas

Bronkhorst High-Tech BV

Bronkhorst High-Tech BV

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • ISO/IEC 17025:2017

Bronkhorst High-Tech BV

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • ISO/IEC 17025:2017

11.07.2024 01:07

"FLEXI-FLOW Compact" serijos išplėtimas

Patobulinti daugiafunkciniai dujų masės srauto matuokliai / valdikliai

Remdamasi pripažintos FLEXI-FLOW Compact serijos sėkme, "Bronkhorst" pristato plačią liniją, kuri siūlo neprilygstamą universalumą ir tikslumą matuojant ir kontroliuojant dujų srautą. "FLEXI-FLOW Compact" nustato naujus kompaktiškumo, funkcionalumo ir pritaikomumo standartus, todėl tiksliai ir efektyviai tinka įvairioms reikmėms.

Naujausioje "FLEXI-FLOW Compact" serijos iteracijoje pristatomi įvairūs naujoviški modeliai ir funkcijos, įskaitant prietaisus, pritaikytus mažesniems srauto diapazonams, pradedant nuo 0-5 mln. Be to, į šią seriją dabar įtraukti žemyn nuleidžiami prietaisai, skirti tais atvejais, kai reikia montuoti iš viršaus, ir srauto reguliatoriai su integruotais uždaromaisiais vožtuvais, kad būtų užtikrintas didesnis sandarumo laipsnis arba būtų galima atlikti avarinį išjungimą. Vienas iš pagrindinių "FLEXI-FLOW Compact" serijos patobulinimų yra "EtherNet" ryšio įdiegimas, užtikrinantis vientisą ryšį ir integracijos galimybes šiuolaikinėje pramoninėje aplinkoje.

Naujuose modeliuose, kaip ir originaliuose "FLEXI-FLOW Compact" prietaisuose, naudojamas unikalus per lustą einantis jutiklis, suderintas su patikrinta apėjimo technologija. Šie šiluminės masės srauto matuokliai ir valdikliai pasižymi išskirtinėmis eksploatacinėmis savybėmis ir, palyginti su tradiciniais prietaisais, yra 35 % mažesni, todėl jie yra mažiausi rinkoje, kai srauto diapazonas yra iki 20 ln/min.

Pažangi jutiklių technologija užtikrina ne tik stabilų srauto valdymą, bet ir greitą reakciją - nusistovėjimo laikas yra mažesnis nei 150 ms, todėl net ir esant dinamiškam procesui galima tiksliai valdyti. Integruoti temperatūros ir slėgio jutikliai bei įmontuota dujų duomenų bazė užtikrina neprilygstamą tikslumą esant skirtingiems proceso parametrams, todėl "FLEXI-FLOW Compact" prietaisai gali būti pritaikomi įvairiose srityse. Be to, prietaisai siūlo išsamias stebėjimo ir valdymo funkcijas, įskaitant integruotus temperatūros ir slėgio jutiklius, USB-C prievadą, kad būtų galima lengvai atlikti sąranką, pasirenkamą "Bluetooth" ryšį, kad būtų užtikrintas geresnis
prieinamumas, ir NAMUR būsenos indikaciją spalvotais šviesos diodais bei skaitmeniniais išvesties parametrais.

Nesvarbu, ar tai būtų iš anksto sukonfigūruoti modeliai, pagal užsakymą sukurti sprendimai, ar pritaikytos daugiakanalės sistemos, "FLEXI-FLOW Compact" serija siūlo neprilygstamą lankstumą, kad atitiktų konkrečius taikymo reikalavimus. Naudodama nemokamas ir intuityvias programinės įrangos priemones, skirtas konfigūravimui, diagnostikai ir prognozuojamai techninei priežiūrai, "Bronkhorst" užtikrina sklandžią integraciją ir optimalų veikimą įvairiose pramonės srityse.

Išbandykite naują masinio srauto valdymo evoliuciją su išplėsta "Bronkhorst" FLEXI-FLOW Compact serija - dujų srauto valdymo tikslumas, universalumas ir efektyvumas.

Daugiau naujienų

mASS-STREAM™ dujų srauto matuokliai ir valdikliai
"IQ + FLOW®" serijos išplėtimas naudojant nuo terpės izoliuotus jutiklius

Daugelyje rinkų pastebimas perėjimas prie miniatiūrizacijos. Pavyzdžiui, laboratorijose darbo vie...

Greitas ir stabilus, patikrintas ir tikslus