Katalogas

Bronkhorst High-Tech BV

Bronkhorst High-Tech BV

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • ISO/IEC 17025:2017

Bronkhorst High-Tech BV

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • ISO/IEC 17025:2017

10.05.2023 05:05

Tendencija - mažesnio srauto sprendimai

Daugelyje rinkų pastebimas perėjimas prie miniatiūrizacijos. Pavyzdžiui, laboratorijose darbo vieta tampa vis brangesnė. Mažinimas ir ploto mažinimas... tokia tendencija. Viso to siekiama tuo pačiu tikslu - taupyti išlaidas.

Kaip tai veikia mūsų srauto sprendimus? Mažieji srauto matuokliai ir kompaktiški slėgio reguliatoriai, kurių matmenys yra minimalūs, atitinka šią ploto mažinimo tendenciją. Todėl nuolat kuriame naujus mažesnių matmenų gaminius.

Kodėl svarbu mažinti srauto sprendimų pėdsaką?
Dirbdamas tiek gyvybės mokslų, tiek analitinėje pramonėje, esu įkvėptas vis didėjančių mažo pėdsako reikalavimų. Jau daugelį metų tęsiasi tendencija, kad laboratorijų nekilnojamasis plotas tampa vis brangesnis, o tai paskatino mažinti srauto prietaisų pėdsakus.

Stiprus postūmis mažinti pėdsakus buvo "NeSSi" sistemos iniciatyva, kuri komerciškai žinoma kaip "Parker IntraFlow" ir "Swagelok MPC". Kompaktiškiausi Bronkhorst prietaisai, IQ+FLOW serija, yra įkvėpti šios iniciatyvos. Vidinių sudedamųjų dalių - tokių kaip jutikliai ir vožtuvai - užimamas plotas yra 17 x 17 mm, todėl mums pavyko išlaikyti dar mažesnį plotą nei universalus 1,5 x 1,5 colio NeSSI išdėstymas.

Kompaktiški srauto ir slėgio sprendimai
Kadangi žinome, kad gyvybės mokslų, biotechnologijų ir analizės rinkose labai svarbu mažinti užimamą plotą ir taupyti sąnaudas, toliau kuriame gaminius, atitinkančius šiuos reikalavimus kartu su pageidaujamomis eksploatacinėmis savybėmis. Mažas mūsų srauto prietaisų pėdsako plotas yra mūsų dėmesio centre jau ne vienerius metus.

Mūsų naujausias gaminių linijos išplėtimas yra IQ+FLOW slėgio valdiklių serijos dalis. Naujieji slėgio valdikliai su terpės izoliuotais slėgio jutikliais gali veikti su daug įvairesnėmis terpėmis, pavyzdžiui, heliu, vandeniliu, deguonimi, metanu, drėgme, korozinėmis ir degiomis dujomis.

Sužinokite

daugiau apie šiuos slėgio valdiklius.
IQ+FLOW, kompaktiškas slėgio valdiklis

Srauto sprendimai su kolektoriais - platesnis funkcionalumas
Jei visiškai perprojektuojate savo sistemą ir turite galimybę įdiegti naujas technologijas, galite nuspręsti naudoti srauto sprendimus su kolektoriais ir išplėsti sistemos funkcionalumą

.



Analitinė įranga yra geras sudėtingos srauto sistemos pavyzdys, kuriai gali būti naudingi kolektoriniai srauto sprendimai su išplėstomis funkcijomis, pridedant slėgio jutiklius, srauto jutiklius, vožtuvus ir sudėtingesnius srauto kelius.
Kolektoriniai srauto sprendimai

Inovacijos su MEMS lustų technologija
Jutiklių technologijos dydį ir funkcijas lemia fizinės matavimo principo charakteristikos. Taigi, norėdami pakeisti plotą, turėjome ieškoti alternatyvių matavimo technologijų.

Bendradarbiaudami su TNO, Nyderlandų taikomųjų mokslinių tyrimų organizacija, sukūrėme itin kompaktiškų srauto matuoklių ir slėgio valdiklių, sukurtų pagal MEMS (mikroelektromechaninių sistemų) lustų technologiją, asortimentą. Tai leidžia mums pasiūlyti visiškai funkcionuojančius prietaisus, kurių minimalus užimamas plotas yra 20 x 40 mm, t. y. daug mažesnis nei įprastų srauto matuoklių ir slėgio reguliavimo prietaisų.

Individualūs srauto sprendimai
Srauto ir slėgio jutikliai, įskaitant proporcinius vožtuvus, uždaromuosius vožtuvus ir filtrus, gali būti kompaktiški kaip "Lego". Tai suteikia mums galimybę pritaikyti jūsų kompaktiškas daugiakanales srauto sistemas būtent taip, kaip jums reikia.

Kokia iš to nauda?

  • Kompaktiškas surinkimas užtikrina erdvės efektyvumą
  • Iš viršaus montuojami ir šonuose įtaisyti moduliai su angomis, lengvai pasiekiami
  • Jokių kompromisų dėl valdymo funkcijų
  • Iš anksto išbandyti "Plug and Play" kolektorių mazgai, sumažinantys klientų bandymų reikalavimus
  • Analoginis arba skaitmeninis ryšys
Jei manote, kad individualus srauto sprendimas atitiks jūsų poreikius, praneškite mums ir meskite iššūkį mūsų komandai.

Daugiau naujienų

mASS-STREAM™ dujų srauto matuokliai ir valdikliai
"IQ + FLOW®" serijos išplėtimas naudojant nuo terpės izoliuotus jutiklius
Greitas ir stabilus, patikrintas ir tikslus