Katalogas

Heimerle + Meule GmbH

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery
  • Responsible Gold Guidance

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery

05.07.2024 02:07

Patirtis - prie "Heimerle + Meule" komandos prisijungė Arndas Gollanas

2024 m. balandžio 1 d. Arndas Gollanas pradėjo eiti naujas "Heimerle + Meule GmbH" tarptautinio verslo plėtros direktoriaus pareigas Pforcheime.

2024 m. balandžio 1 d. Arndas Gollanas pradėjo eiti naujas "Heimerle + Meule GmbH" tarptautinio verslo plėtros direktoriaus pareigas Pforcheime. Turėdamas įspūdingą 30 metų patirtį tauriųjų metalų versle, jis atsinešė gilią kompetenciją ir daugybę sėkmingų projektų.

Jo atvykimas žymi svarbų žingsnį bendrovei, nes jis pasinaudos savo patirtimi plėtojant naujas verslo sritis ir skatinant tarptautinį augimą. Prieš prisijungdamas prie "Heimerle + Meule", Arndas Gollanas dirbo tokiose garsiose bendrovėse kaip "Agosi", "Umicore" ir "Degussa". Jis atliko svarbų vaidmenį atveriant naujas rinkas ir steigiant gamybos įmones užsienyje.

Ypač jo darbas "Agosi" ir "Umicore" įmonėse Tailande ir Kinijoje, kur jis padėjo įsteigti naftos perdirbimo gamyklą, liudija jo atsidavimą ir patirtį tarptautiniame versle. Kanadoje Arndas Gollanas inicijavo sėkmingą vietinės tauriųjų metalų gamybos įmonės perėmimą "Agosi" naudai ir taip pirmą kartą įsitvirtino Šiaurės Amerikoje. Arndas Gollanas vadovavo naujai įkurto "Degussa" didmeninės prekybos padalinio Pforcheime pramoninės tauriųjų metalų veiklos plėtrai ir atnaujinimui.

Ši patirtis leido jam gerai suprasti sudėtingus tauriųjų metalų verslo reikalavimus ir tapo paklausiu šios pramonės šakos ekspertu. Bendrovėje "Heimerle + Meule" Arndas Gollanas pasinaudos savo didele patirtimi įsigijimų ir susijungimų srityje, kad išplėtotų pramoninio perdirbimo padalinį. Pagrindinė jo užduotis bus nustatyti naujas verslo sritis ir aktyviai dalyvauti strateginio valdymo projektuose.

Jo tikslas - ir toliau siekti, kad bendrovė taptų pirmaujančia tiekėja tarptautinėje tauriųjų metalų rinkoje, ir skatinti tvarų augimą. Su Arnd Gollan patirtimi ir įsipareigojimu diegti naujoves ir tvarumą "Heimerle + Meule" laukia daug žadanti ateitis. Jo paskyrimas tarptautinio verslo plėtros direktoriumi pabrėžia bendrovės įsipareigojimą siekti kompetencijos ir augimo pasauliniu mastu.

Daugiau naujienų



Laukiame jūsų "ZVO paviršiaus dienose" Leipcige, 22 stende

Laukiame jūsų INVEST parodoje

štutgarte

2024 m. balandžio 26-27 d.

4 D...

Bendrovė "Heimerle + Meule" jau daugiau kaip ketverius metus labai sėkmingai parduoda "Eldy Plus®" medžiagas rinkoje. Iki šiol patenkintiems klientams jas buvo galima pasiūlyti tik kaip frezavimo medžiagą. Tačiau dabar tai keičiasi su naujuoju FilaPrintM spausdintuvu!

Laukiame jūsų "Blechexpo 2023" parodoje.

2023 m. lapkričio 07-10 d,

Land...