Katalogas

ACE Stoßdämpfer GmbH

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

04.07.2024 01:07

Pasaulinė premjera: ACE pristato pramoninius amortizatorius kaip skaitmeninius dvynius

Greta dydžio nustatymo programinės įrangos, taip pat CAD duomenų ir modeliavimo "ACE Stoßdämpfer GmbH" dabar siūlo inžinieriams skaitmeninių dvynių duomenis, kad juos būtų lengviau integruoti į virtualius modelius. ACE yra pirmoji pramoninių amortizatorių tiekėja, klientams teikianti funkcinių maketų vienetus (FMU). Tai suteikia galimybę integruoti tiekėjo gaminio, šiuo atveju pramoninių amortizatorių, fizinius modelius į kliento imitacinius modelius. Šis privalumas ypač akivaizdus naudojant pritaikytus pramoninius amortizatorius, nes ACE gali greitai pateikti prototipus kaip skaitmeninius dvynius.


Pramoniniai amortizatoriai iš ACE: virtualaus prototipavimo komponentai

Klientui pageidaujant, ACE taip pat siūlo iš savo gaminių katalogo ištraukti visų standartinių pramoninių amortizatorių duomenis ir perduoti juos klientams. FMU yra įrengti ACE pramoninių amortizatorių hidraulikos, termikos ir mechanikos fizinės elgsenos duomenys. Tai leidžia, pavyzdžiui, apskaičiuoti tikslią įėjimo temperatūros įtaką pramoninio amortizatoriaus slopinimo savybėms ir iš anksto išnagrinėti jos poveikį visai konstrukcijai. Dėl šių ir kitų savybių ACE skaitmeniniai dvyniai yra esminis komponentas virtualiam prototipų kūrimui ir konstrukcijų projektų matmenų nustatymui iš kliento pusės. Be to, be sutaupyto laiko ir išlaidų, taip pat gaunama nauda tvarumui, nes konstrukcijos kūrimui užbaigti reikia mažiau fizinių pavyzdžių.


Jei klientai nori naudoti ACE FMU, jiems reikalinga modeliavimo programinė įranga, kurioje yra FMI (Functional Mockup Interface - funkcinio maketo sąsaja). Įprastos programos, kuriose integruojami ACE FMU, yra "Simulink" ir "Adams".

Daugiau informacijos apie ACE skaitmenines paslaugas suinteresuotosios šalys gali rasti naudodamos nuorodas https://www.acecontrols.co.uk/uk/sizing.html ir https://ace-cad.de/.

Informacijos apie modeliavimą ir skaitmeninius dvynius galima gauti tiesiogiai kreipiantis į ACE inžinierių Christianą Junghansą adresu c-junghans@ace-int.eu.


Daugiau naujienų

Šveicarijos mokslo centre "Technorama" 500 eksperimentinių stočių lankytojams suteikia gal...

Sporto mokslininkai savo projektuose taip pat naudoja hidraulinių mašinų elementus. Ypač anal...

"Biontech/Pfizer" mRNA vakcinos nuo COVID-19 gabenimas yra tikras logistikos iššūki...

"ACE Stoßdämpfer GmbH" nuo šiol projektavimo inžinieriams siūlo ne tik konfigūr...

TUBUS konstrukciniai amortizatoriai yra tai, kas kaskadininkai yra kino žvaigždėms, o TUBUS konst...

Skaitmeninimas ir taupaus valdymo metodas daugelyje įmonių laikomas sveikintinu lieknėjimo vaistu...