Katalogas

Schuetz Messtechnik GmbH

Schuetz Messtechnik GmbH

  • DIN EN ISO 9001

Schuetz Messtechnik GmbH

  • DIN EN ISO 9001

18.06.2024 01:06

"Schuetz messtechnik" kabeliniai keitikliai nuo 0,1 mm² iki 100 mm²

MAT1000 keitiklis naudojamas kabelių, laidų ir kitų medžiagų pavyzdžių elektrinei varžai matuoti tikrinant įvežamas prekes, stebint gamybą ir užtikrinant kokybę. Bandomasis pavyzdys, vadinamasis metro ilgio kabelio ar vielos pavyzdys, įkišamas į keitiklį ir matuojama elektrinė varža tarp dviejų potencialo čiaupų, kurie yra tiksliai 1000 mm atstumu vienas nuo kito.

Kartu su MR200/250/300C-A serijos prietaisais MAT1000 keitikliu galima matuoti elektrinę varžą nuo 200 m iki maždaug mažiau nei 100 7 metrų, o tai atitinka maždaug nuo 0,1 mm² iki daugiau nei 100 mm² skerspjūvius. Tolygus srovės pasiskirstymas, kuris yra būtina labai tikslių matavimų sąlyga, pasiekiamas erdviniu atstumu tarp potencialo čiaupo ir srovės jungties.

Jis maždaug aštuonis kartus viršija didžiausią leistiną skersmenį. Stabilus ir sukimui atsparus lengvojo metalo, nerūdijantis pagrindas su dviem fiksuotais prispaudimo įtaisais užtikrina patikimą bandinio laikymą. stambus išankstinis prispaudimo žnyplių nustatymas leidžia reguliuoti skersmenį, o greito atlaisvinimo svirtys užtikrina sklandų darbą bandymo lauke.

Keitiklį galima naudoti po vandeniu. Į pristatymo apimtį įtrauktą plastikinį kreipiamąjį bėgelį galima naudoti, kad būtų išvengta plonų vielų įlinkimo ir dėl to ilgio pokyčių. Tačiau svarbiausia, kad kreipiamajame bėgelyje esantis griovelis leidžia apsaugoti bandinį nuo skersvėjų, taigi ir nuo staigių temperatūros ir varžos pokyčių.