Katalogas

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • Reach
  • RoHS

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • Reach
  • RoHS

06.06.2024 01:06

"IO-Link" - durų atidarymo įrenginys, skirtas "Industry 4.0

Paprasta. Sujungtas į tinklą. Nepriklausomas.

Paprasta. Sujungtas į tinklą. Nepriklausomas.
  • Sukamieji davikliai, traukos laidų davikliai ir LCD jutikliniai ekranai
  • Greitas ir paprastas paleidimas
  • Tiesioginis ryšys iš valdiklio į jutiklius
  • Tinka visiems lauko magistralės taikymams
  • Pramonės 4.0 durų atidarymas

Jūsų taikymui tinkami enkoderiai, traukos laidų enkoderiai, matavimo ratukų sistemos ir LCD jutikliniai ekranai.

IO-Link vis labiau įsitvirtina rinkoje - ir ši tendencija auga. Šiandien IO-Link naudojama staklėse, gamybos linijose, intralogistikoje ir pakavimo mašinose. IO-Link reiškia paprastumą, sąnaudų mažinimą ir yra atspirties taškas įgyvendinant būsimas "Pramonė 4.0" koncepcijas. Kübler IO-Link produktai atveria naujas jūsų taikymo galimybes. Leiskite mums padaryti jūsų esamas ar naujas mašinas ir (arba) sistemas atsparias ateičiai. Mūsų "IO-Link" ekspertai mielai jums patars.

Jūsų nauda naudojant "Kübler" IO-Link gaminius


Laiko ir išlaidų taupymas
IO-Link gaminiai pastebimi jau diegimo ir (arba) paleidimo metu. Dėl nejautraus IO-Link ryšio perdavimo tam naudojami paprasti ir neekranuoti kabeliai. Kübler gaminiai jungiami naudojant standartizuotas M8 arba M12 pramonines jungtis. Išmaniųjų jutiklių parametrų duomenys gaunami tiesiai iš valdiklio, todėl jų nereikia parametruoti rankiniu būdu. Dėl to mašina greičiau paruošiama naudoti.

Efektyvi gamyba dėl išmaniojo jutiklio profilio
. Vartotojai gali greitai ir lanksčiai optimizuoti savo mašinas ar visą gamybą, kad ji atitiktų jų poreikius / reikalavimus eksploatacijos metu. Tai įmanoma naudojant "IO-Link" išmanųjį jutiklio profilį "Smart Sensor Profile". Dėl iš anksto nustatytų profilių klasių ir atitinkamų išsaugotų funkcinių blokų galima greitai ir lengvai pakeisti jutiklį arba pereiti prie kitos tos pačios profilių klasės jutiklio technologijos, arba atlikti kitus matuojamų verčių pakeitimus.

Galima naudoti nepriklausomai
Naudodami "IO-Link" pasirenkate standartizuotą ir nuo lauko magistralės nepriklausomą sąsają, kuri kaip jungtis "taškas-taškas" leidžia tiesiogiai bendrauti su valdymo sistema iki pat žemiausio automatizavimo lygio. todėl "IO-Link" pagrindinius įrenginius galima naudoti dideliam skaičiui "IO-Link" įrenginių sujungti į tinklą beveik bet kurioje lauko magistralėje ir valdymo sistemoje.

Nuotolinė diagnostika ir būklės stebėjimas
. IO-Link įrenginio proceso duomenys, pateikiami atviru tekstu, leidžia techninės priežiūros specialistams išsamiai susipažinti su procesais ir taikomosiomis programomis. Dėl to galima iš anksto numatyti remonto darbus ir sukurti naujas techninės priežiūros koncepcijas. Tai taip pat turi teigiamą poveikį nuotolinei techninei priežiūrai, nes dėl IO-Link ryšio ją galima lengviau organizuoti.

Pramonė 4.0 / IIoT ready
Tinklu sujungti ir pažangūs gaminiai yra būtina Pramonės 4.0 sąlyga. Kübler IO-Link gaminiai Jie gali pasakyti: "Kas aš esu? Kur aš esu? Kaip aš jaučiuosi?". Be klasikinės matavimo užduoties ir išmatuotų verčių perdavimo, jutikliai turi turėti ir kitų funkcijų, skirtų gaminių sujungimui į tinklą ir papildomos informacijos rinkimui ar perdavimui. Naudojant "IO-Link" visiškai palaikomos "Industry 4.0 / IIoT ready features" (Connectivity, Identification, Diagnostics, Adaptability), kurias apibrėžė "Kübler".


Daugiau naujienų

Patikimas pramoninio eterneto duomenų perdavimas dabar galimas ir 85 mm dydžio.

Kübe...

Nekontaktinis padėties matavimas, tinkamas atšiauriausioms sąlygoms.

18.06.2024 01:05

Posvyrio jutikliai


Tikslūs ir patikimi matavimai, tinkami naudoti atšiauriausiomis aplinkos sąlygomis<...

Nauji PROFIsafe enkoderiai, pagrįsti pramoninio eterneto platforma.

Laukiame jūsų

"Sindex" parodoje Berne


3.2 salė | Stendas D08

Nauji PROFIsafe enkoderiai, pagrįsti pramoninio eterneto platforma.
Pramoninis eternetas tam...