Katalogas

ACE Stoßdämpfer GmbH

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

05.06.2024 01:06

ACE pristato pramoninius amortizatorius kaip skaitmeninius dvynius

"ACE Stoßdämpfer GmbH" nuo šiol projektavimo inžinieriams siūlo ne tik konfigūravimo ir skaičiavimo programinę įrangą, CAD duomenis ir modeliavimą, bet ir skaitmeninių dvynių duomenis, kuriuos galima integruoti į virtualius modelius.

Dėl to ACE tapo pirmuoju pramoninių amortizatorių tiekėju, teikiančiu klientams FMU (Functional Mockup Units). Tai leidžia integruoti tiekėjo gaminio, šiuo atveju pramoninių amortizatorių, fizinius modelius į paties kliento imitacinius modelius.

Šis privalumas ypač naudingas specialiems amortizatoriams, nes ACE gali greitai pateikti prototipus kaip skaitmeninius dvynius.

Pramoniniai amortizatoriai iš ACE: virtualių prototipų komponentai

ACE taip pat siūlo eksportuoti visų katalogo amortizatorių duomenis ir perduoti juos klientams pagal jų pageidavimą. FMU yra įrengti ACE pramoninių amortizatorių hidraulinės, šiluminės ir mechaninės sričių fizinės elgsenos modeliai. Tai leidžia, pavyzdžiui, tiksliai apskaičiuoti įėjimo temperatūros įtaką pramoninio amortizatoriaus slopinimo savybėms ir iš anksto išnagrinėti jos poveikį visai konstrukcijai. Dėl šių ir kitų savybių ACE skaitmeniniai dvyniai tampa svarbiais komponentais virtualiam prototipų kūrimui ir klientų konstrukcijų matmenų nustatymui.

Be sutaupyto laiko ir išlaidų, tai naudinga ir tvarumo požiūriu, nes norint užbaigti dizaino kūrimą reikia mažiau fizinių pavyzdžių. Jei klientai nori naudoti ACE FMU, jiems reikalinga modeliavimo programinė įranga, kurioje yra FMI (Functional Mockup Interface - funkcinio maketo sąsaja). Įprastos programos, kuriose integruojami ACE FMU, yra "Simulink" ir "Adams".

Daugiau naujienų

Šveicarijos mokslo centre "Technorama" 500 eksperimentinių stočių lankytojams suteikia gal...

Sporto mokslininkai savo projektuose taip pat naudoja hidraulinių mašinų elementus. Ypač anal...

"Biontech/Pfizer" mRNA vakcinos nuo COVID-19 gabenimas yra tikras logistikos iššūki...

Greta dydžio nustatymo programinės įrangos, taip pat CAD duomenų ir modeliavimo "ACE Stoßd&...

TUBUS konstrukciniai amortizatoriai yra tai, kas kaskadininkai yra kino žvaigždėms, o TUBUS konst...

Skaitmeninimas ir taupaus valdymo metodas daugelyje įmonių laikomas sveikintinu lieknėjimo vaistu...