Katalogas

ACE Stoßdämpfer GmbH

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

05.04.2024 01:04

Planavimo ir projektavimo supaprastinimas: nemokamos ACE internetinės priemonės praktikoje

Skaitmeninimas ir taupaus valdymo metodas daugelyje įmonių laikomas sveikintinu lieknėjimo vaistu. Kaip skaitmeninė pažanga supaprastina planavimo ir projektavimo procesus, visų pirma rodo sprendimai, sukurti iš naudotojo perspektyvos. Kaip pavyzdžiai pateikiamos ACE konfigūravimo ir skaičiavimo programos bei du praktiniai atvejai.


ACE Stoßdämpfer GmbH projektavimo inžinieriams siūlo gaminių asortimentą, kuris neapsiriboja tik slopinimo technologijomis. Be greičio kontrolės ir saugos produktų, bendrovė papildė savo vibracijos kontrolės technologijų asortimentą daugybe sprendimų. Nesvarbu, ar tai būtų pramoniniai ir saugos amortizatoriai, pramoninės dujinės spyruoklės ar hidrauliniai stabdžių cilindrai, prispaudimo elementai, rotaciniai stabdžiai, pneumatiniai pneumatiniai spyruokliniai elementai, ar vibraciją izoliuojančios plokštės ir gumos-metalo izoliatoriai, ACE savo interneto svetainėje 24 valandas per parą, 7 dienas per savaitę, 7 dienas per savaitę siūlo nemokamas skaitmenines savo komponentų konfigūravimo ir projektavimo paslaugas praktiškai bet kokiai konstrukcijai:



be to, ACE komerciniai klientai gali naudotis internetine parduotuve, susieta su ACE pagrindiniame puslapyje esančiais įrankiais, ir pelės spustelėjimu sklandžiai užsisakyti pagal projektą nustatytus gaminius, kuriuos per trumpą laiką pristatys siuntų tarnyba.

1 klientas išsprendžia vibracijos problemą naudodamas ACE internetinį įrankį

Tokį sprendimą pasirinko ACE klientas, kuris naudoja dubeninį tiektuvą detalėms iš anksto rūšiuoti, organizuoti, transportuoti ir tiekti automatizuotame gamybos procese. Darbo metu vibracija buvo perduodama į aliuminio rėmą. Dėl to atsirado trikdantis dūzgiantis garsas. Klientas per kelias minutes ACE interneto svetainėje rado idealų sprendimą. Jam tereikėjo įvesti keletą pagrindinių duomenų, pavyzdžiui, esamą 212 kg masę, 100 Hz sužadinimo dažnį ir atraminius taškus. Nuo to laiko keturi vibracijos slopintuvai viršijo kliento pageidaujamą 90 proc. vibracijos izoliaciją ir patikimai atskyrė vibracijos šaltinį.

Šio pavyzdinio sprendimo išeities taškas - tiesioginė nuoroda į vibracijos slopinimo skaičiavimo programą:

www.ace-ace.de/en/berechnungen/schwingungsdaempfung.html

Vartotojai per labai trumpą laiką gali patys apskaičiuoti daugiau kaip du trečdalius visų tipinių projektavimo atvejų ir gauti atitinkamo mašinos tvirtinimo rodmenis. Įvedus keletą pagrindinių duomenų, programa tiesiogiai apskaičiuoja mašinos masės centrą, taigi ir individualią apkrovą atramos taškuose, su galimybe rinktis iš alternatyvių gaminių, taigi ir iš skirtingų galutinių vibracijos slopinimo išlaidų.

Teoriškai vibracijos matavimus taip pat būtų galima greitai ir lengvai nustatyti vietoje naudojant ACE programėlę VibroChecker. Langenfelde įsikūrusi įmonė šią nemokamą programėlę trimis kalbomis siūlo "iPhone" ir "iPad" telefonams, o su papildoma nedidele pagalbine programa - ir stacionariems kompiuteriams. Pavyzdžiui, "VibroChecker" galima rasti kaip "iOS" programėlę "Apple Store" parduotuvėje pagal šią nuorodą:

https://apps.apple.com/de/app/vibrochecker/id819293915


Klientas 2 randa individualų sprendimą nuo vibracijos

Antroji programa taip pat buvo susijusi su medžiagų atskyrimu viena nuo kitos. Šį kartą užduotis buvo atskirti nuo betoninių grindų dvi kelias tonas sveriančias šratasraučių sistemas. Šiuo tikslu po sistemomis buvo papildomai įrengtos vibraciją izoliuojančios plokštės. Pagrindinė jų užduotis - neleisti, kad sistemų į betonines grindis perduodama vibracija paveiktų jautrius šiurkštumo matavimo prietaisus ir gretimoje matavimo patalpoje esančius darbuotojus. Pastarasis buvo susijęs su apdorojamų paviršių šiurkštumo nustatymu. Priklausomai nuo dviejų šratasraučių sistemų darbo režimo, dėl darbo proceso metu atsirandančių vibracijų tam reikalingi matavimai buvo nebeįmanomi.

Šiuo sudėtingu atveju su ACE, kaip ilgamečiu partneriu, pirmiausia buvo konsultuojamasi telefonu. Techniniai konsultantai rekomendavo SLAB plokštes iš vibracinės technikos srities:

www.ace-ace.de/de/produkte/schwingungstechnik/schwingungsisolierende-platten/slab-170-bis-slab-275.html

Tiekiamus elementus galima klijuoti prie pagrindo po esamomis mašinomis ir sistemomis, kad juos būtų galima sumontuoti be didelių pastangų. Nors tokio tipo slopinimas viskoelastinėmis PUR medžiagomis daugumoje pramonės sričių siejamas su vibracijų izoliavimu arba lėtinimu, ACE su šia medžiaga pavyko pašalinti ir papildomus smūgius. Šiuo tikslu SLAB 030 - SLAB 300 produktų grupės lakštus galima greitai pritaikyti atitinkamai paskirčiai:

www.ace-ace.de/de/berechnungen/daempfungsmatten-konfigurator-online.html

Šiuo atveju SLAB 720 plokštės buvo nustatytos didesnei šratasraučių sistemai, o konkretūs matmenys mažesnei SLAB 600 plokštei buvo nustatyti naudojant virpesius izoliuojančių plokščių skaičiavimo programinę įrangą, kurią taip pat galima nemokamai rasti internete:

www.ace-ace.de/de/berechnungen/isolationsmatten-konfigurator-online.html

. Plokščių kokybė ir dydis buvo nustatyti iš anksto, naudojant sužadinimo dažnio ir taškinės apkrovos skaičiavimus. Standartinio tankio 720 arba 600 kg/m³ ir 25 mm medžiagos storio plokštės dabar gali taip panaikinti atsirandančią vibraciją, kad jos nebesijaučia gretimoje matavimo patalpoje. Pasak užsakovo, tai tikras konkurencinis pranašumas, o ACE tai dar vienas SLAB plokščių dėka išspręstas atvejis, kuris, atsižvelgiant į tai, kad sistemos sveria kelias tonas, yra tiesiog sudėtingas.

Daugiau naujienų

Bandydami neįgaliųjų vežimėlius gamintojai dėl suprantamų priežasčių elgiasi saugiai. Tai...

Bandydami neįgaliųjų vežimėlius gamintojai dėl suprantamų priežasčių elgiasi saugiai. Tod...

22.12.2023 01:05

Saugos amortizatoriai
Avarinės stotelės specialistai švenčia filmų ir televizijos premjeras
Kai kalbama apie pramoninio slopinimo technologiją, ACE yra vienas iš pirmųjų inžinierių ir projektuotojų visame pasaulyje. Nesvarbu, kokių klausimų šiomis dienomis turi ekspertai, ACE visada greitai į juos atsako internetu arba asmeniškai susisiekus su jais vietoje.

Neįgaliųjų vežimėlių dizainą dar galima tobulinti. Tai įrodo "Hoss Mobility", kuris buvo sukurtas...

Palengvinimas tvarkant ir pertvarkant: universalus atsuktuvas su ACE dujine traukos spyruokle ir struktūriniais amortizatoriais