Katalogas

Dunkermotoren GmbH

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

22.03.2024 01:03

Ypač kompaktiškas ir dalykiškas

Naujas "Dunkermotoren" didelės skiriamosios gebos kodavimo įrenginys, atitinkantis aukščiausius tikslumo reikalavimus

"Dunkermotoren", AMETEK prekės ženklas, pristato ypač kompaktišką sprendimą, skirtą tikslioms padėties nustatymo užduotims atlikti - magnetinį koduotoją MR 38. Šis kodavimo įrenginys, kurio A ir B kanalų skiriamoji geba yra 1024 ppr, skirtas sudėtingiems judesio profiliams įvairiose srityse.

Trečiasis, vadinamasis indekso signalas, gali būti suprantamas kaip judesio atskaitos impulsas. Jį galima naudoti prijungto variklio absoliučiajai padėčiai per vieną apsisukimą nustatyti ir užtikrinti A ir B kanalais perduodamų signalų tikrumą. Tai suteikia naudotojui papildomą saugumą dėl perduodamų duomenų tikslumo.

Vieną variklio apsisukimą galima nustatyti 4096 žingsniais, todėl padėtis nustatoma tiksliai ir milimetro tikslumu. Kartu su 20 mA išėjimo srove užtikrinamas tikslus duomenų perdavimas net ir dideliais kabelių atstumais. Be to, visi trys signalai gali būti ir invertuoti. Šie diferenciniai signalai padidina išėjimo signalo atsparumą trikdžiams. Enkoderio maitinimo įtampa yra 5 VDC (pagal pageidavimą galima 24 VDC).

Dėl ypač kompaktiškos konstrukcijos enkoderį MR 38 galima visiškai integruoti net į nedidelių Dunkermotoren serijos BLDC variklių korpusus. Tai reiškia, kad signalus galima prijungti tiesiai prie variklio jungties, todėl galima naudoti vieną kabelį. Toks integravimas ne tik sumažina visam sprendimui reikalingų medžiagų kiekį, bet ir sutaupo vertingos vietos tose srityse, kur montavimo vieta yra labai ribota.

Rezultatas naudotojui - ypač plona, bet galinga pavara, kuri garantuotai atitiks tikslaus padėties nustatymo reikalavimus.

Daugiau naujienų

"Dunkermotoren" išleidžia naują "Motion Journal" numerį "mo

2024 m. gegužės 14-17 d. Amsterdame vyksianti paroda "I...

2024 m. balandžio 16-18 d. parodoje "Messe Frankfurt", stende A171.
Atnaujinus "nexofox" programavimo aplinką "MotionCode", dabar programuoti išmaniuosius variklius dar paprasčiau, o decentralizuotoms automatizavimo architektūroms nebėra jokių apribojimų.

Plačiai naudojamas ir universalus - "Dunkermotoren", AMETEK prekės ženklo, bešepetėlinis variklis...

AMETEK prekės ženklas "Dunkermotoren" pristatė naują didelio našumo linijinių variklių seriją SL 38. Nerūdijančio plieno versija "ServoLine 38 STL" (nerūdijantis plienas) stebina aukščiausia medžiagų kokybe ir ilgaamžiškumu