Katalogas

Dunkermotoren GmbH

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

13.03.2024 01:03

Pirmą kartą "Dunkermotoren" dalyvauja parodoje "Passenger Terminal Expo

2024 m. balandžio 16-18 d. parodoje "Messe Frankfurt", stende A171.

2024 m. AMETEK prekės ženklas "Dunkermotoren" pirmą kartą dalyvaus "Passenger Terminal Expo" parodoje. Didžiausia pasaulyje oro uostų planavimo ir eksploatavimo paroda kasmet vyksta vis kitoje vietoje ir 2024 m. lankytojus pasitiks Frankfurte prie Maino.

Vairavimo sprendimai oro uostų parodoje?

Iš pradžių atrodo šiek tiek netikėta tarp PTE dalyvių rasti "Dunkermotoren". Tačiau šios pavaros technologijų gamintojos produktai jau daugelį metų naudojami įvairiose oro uostų automatizavimo srityse. Pavyzdžiui, įvairiose įeigos sistemose ir personalo blokavimo įtaisuose, kuriais reguliuojamas keleivių srautas ir tik įgaliotiems asmenims suteikiama teisė patekti į įlaipinimo zoną ir kitas saugias zonas. 2022 m. paskelbus standartą EN17352, pirmą kartą buvo apibrėžti reikalavimai ir bandymų procedūros, taikomos elektra valdomiems prieigos kontrolės įtaisams. Bendrovės "Dunkermotoren" pavaros sprendimai jau visiškai atitinka šį standartą, todėl gali padėti atitinkamų gaminių gamintojams atitikti naujuosius reikalavimus.

individualiai konfigūruojamos sukomplektuotos pavaros gali būti naudojamos ne tik įeigos kontrolės sistemose, bet ir bagažo tvarkymo srityje. "Dunkermotoren" pavaros naudojamos bagažui gabenti nuo registracijos, per trumpalaikį saugojimą ankstyvojo bagažo sistemoje (EBS) iki paskirstymo po nusileidimo. Kompaktiška konstrukcija, tinklaveika per bendrąsias lauko magistralės sistemas ir specialiai programuojami judesio profiliai atveria nesuskaičiuojamą daugybę oro uostų automatizavimo taikymo sričių. įsitikinkite patys asmeniškai diskutuodami ir keisdamiesi nuomonėmis PTE.

Pritaikytus sprendimus prieigos kontrolės sistemoms ir bagažo tvarkymui rasite 2024 m. balandžio 16-18 d. parodoje " Messe Frankfurt", stende A171.

Daugiau naujienų

"Dunkermotoren" išleidžia naują "Motion Journal" numerį "mo

2024 m. gegužės 14-17 d. Amsterdame vyksianti paroda "I...

Naujas "Dunkermotoren" didelės skiriamosios gebos kodavimo įrenginys, atitinkantis aukščiausius tikslumo reikalavimus
Atnaujinus "nexofox" programavimo aplinką "MotionCode", dabar programuoti išmaniuosius variklius dar paprasčiau, o decentralizuotoms automatizavimo architektūroms nebėra jokių apribojimų.

Plačiai naudojamas ir universalus - "Dunkermotoren", AMETEK prekės ženklo, bešepetėlinis variklis...

AMETEK prekės ženklas "Dunkermotoren" pristatė naują didelio našumo linijinių variklių seriją SL 38. Nerūdijančio plieno versija "ServoLine 38 STL" (nerūdijantis plienas) stebina aukščiausia medžiagų kokybe ir ilgaamžiškumu