Katalogas

LKW WALTER Internationale Transportorganisation

LKW WALTER Internationale Transportorganisation

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 14001

LKW WALTER Internationale Transportorganisation

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 14001

28.02.2024 01:02

LKW WALTER organizuoja pervežimus keliais ir kombinuotuoju transportu. Visoje Europoje.

Siūlome jums tris modelius, kad jūsų transporto priemonės būtų kuo labiau užimtos.

Žiedinis maršrutas
Žiedinio maršruto modelyje jūsų transporto priemonės nuolat keliauja tarp dviejų šalių. Jūs patys galite nuspręsti, kuriuo maršrutu norite važiuoti. Šiam modeliui būdingas nuolatinis jūsų sunkvežimių užimtumas. Jums naudingos ilgalaikės nuspėjamos, saugios uždarbio galimybės ir didesnis pelnas dėl optimizuoto tuščių kilometrų skaičiaus.

Vienpusis
Turite savo eksporto ar importo klientus atskirais maršrutais ir ieškote grįžtamųjų krovinių? Lengvai ir lanksčiai organizuokite trūkstamus krovinius su LKW WALTER ir maksimaliai išnaudokite savo transporto priemones. Savo pervežimus taip pat galite planuoti naudodamiesi mūsų krovinių pasiūlymais krovinių biržoje LOADS TODAY.

Autovežis su priekabomis
Ar su savo vilkikais daugiausia norite dirbti regioniniu mastu? Būdami vilkikų vežimo partneriais, jūs pervežate mūsų kranais valdomas priekabas tarp geležinkelio ir keltų terminalų bei mūsų klientų pakrovimo ir iškrovimo vietų. Tai leidžia lengvai ir efektyviai planuoti ir organizuoti vairuotojų apgyvendinimą, vairuotojų keitimą ir apsilankymus dirbtuvėse. Būdami krovinių vežimo partneriai, jūsų vilkikas visada užimtas ir jums nereikia savo priekabos.

 

 

Daugiau naujienų

Elektros variklis dabar yra ne tik alternatyva automobiliams. O kaip dėl sunkvežimių? Nepaisant d...

Tvarumas ir aplinkosauga yra vieni svarbiausių dabartinių visuomenės, ekonomikos ir, žinoma, tran...