Katalogas

LKW WALTER Internationale Transportorganisation

LKW WALTER Internationale Transportorganisation

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 14001

LKW WALTER Internationale Transportorganisation

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 14001

06.02.2024 01:02

Elektrinis traktoriaus agregatas: savaitės trukmės praktiniai bandymai

Elektros variklis dabar yra ne tik alternatyva automobiliams. O kaip dėl sunkvežimių? Nepaisant didelių įsigijimo sąnaudų, trumpo nuotolio ir didelės taros masės, šiai technologijai prognozuojama daug žadanti ateitis krovininiame transporte. LKW WALTER, būdama alternatyvių transporto priemonių, pavyzdžiui, kombinuotojo transporto, pradininkė, savaime suprantama, taip pat ieško alternatyvių degalų ir pavaros sistemų. Todėl atliekami įvairūs bandymai, pavyzdžiui, neseniai Lenkijoje surengta bandymų savaitė su baterijomis varomu VOLVO vilkiku (BEV).


Bandymų etapas: savaitė grynai elektrinio tolimojo susisiekimo

Būdami viena pirmųjų transporto organizacijų Europoje, kartu su Lenkijos transporto partneriu galėjome savaitę išsamiai išbandyti gamintojo "Volvo" BEV vilkiką ilgesniais maršrutais. Kelių pervežimų Lenkijoje metu paaiškėjo, kad ši technologija yra labai perspektyvi ateičiai. Svarbiausia: per 2435 km atstumą pavyko sutaupyti daugiau kaip 1600 kg CO2 emisijos - tai yra daugiau kaip 65 proc. mažiau, palyginti su dyzeline transporto priemone. Per dieną galima nuvažiuoti iki 629 km.

Kodėl tai darome?

LKW WALTER, 2022 m. atlikusi daugiau kaip 558 000 vežimų kombinuotuoju transportu ir daugiau kaip 350 išvykimų per dieną, jau daugelį metų vykdo savo atsakomybę už ekologišką Europos krovininio transporto ateitį. Nepaisant to, tiesiogine prasme maršrute dar yra daug plėtros galimybių. Manome, kad baterijomis varomos transporto priemonės turi potencialo vystyti nulinės taršos koridorius trumpuose išankstinio ir tolesnio vežimo maršrutuose kombinuotuoju transportu. Dėl šios priežasties artimiausiu metu išplėsime savo bandymus ir tikimės, kad artimiausiu metu pasieksime dar vieną svarbų kombinuotojo transporto etapą.

Daugiau naujienų

Siūlome jums tris modelius, kad jūsų transporto priemonės būtų kuo labiau užimtos.

Tvarumas ir aplinkosauga yra vieni svarbiausių dabartinių visuomenės, ekonomikos ir, žinoma, tran...