Katalogas

Dunkermotoren GmbH

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

28.02.2024 05:02

Neribotos variklių programavimo galimybės

Atnaujinus "nexofox" programavimo aplinką "MotionCode", dabar programuoti išmaniuosius variklius dar paprasčiau, o decentralizuotoms automatizavimo architektūroms nebėra jokių apribojimų.

"Dunkermotoren", AMETEK prekės ženklas, nuolat tobulina savo pavaros technologijų sprendimus, vadovaudamasi raktiniais žodžiais "decentralizacija", "moduliavimas" ir "lankstumas". 2021 m. IIoT nuosavas prekės ženklas "nexofox" paskelbė programavimo aplinką "MotionCode". Joje klientams siūlomos programinės įrangos funkcijos, kurios gerokai pranoksta variklio aparatinę įrangą ir leidžia įgyvendinti decentralizuotas ir modulines automatizavimo architektūras.

Po naujausio atnaujinimo naudotojas dar labiau persikėlė į centrą. "Buvo siekiama, kad naujų "MotionCode" projektų įgyvendinimas būtų kuo paprastesnis", - aiškina "Dunkermotoren" IIoT ir paslaugų direktorius Markusas Weishaaras. "Dabar mūsų klientai gali naudotis daug paprastesne ir intuityvesne naudotojo sąsaja", - sako M. Weishaaras.

Konkrečiai tai reiškia, kad pagrindinės funkcijos integruotos dar giliau ir jas galima vykdyti be jokių nukrypimų. Pavyzdžiui, variklio atsisiuntimą galima atlikti tiesiai iš kūrimo aplinkos ir nenaudojant papildomų įrankių, nes aplinka tiesiogiai atpažįsta prijungtas pavaras. Kartu su atnaujinimu integruotos visiškai naujos funkcijos, pavyzdžiui, derinimas. Tai leidžia iš kūrimo aplinkos atlikti išsamų klaidų taisymą pirminiame kode, taip gerokai supaprastinant ir pagreitinant kūrimą.

Būsimose versijose taip pat turėtų būti galima tiesiogiai programuoti kelis variklius viename projekte, užuot kiekvienam varikliui kūrus atskirą "MotionCode". Kaip įprasta, dabartinę "MotionCode" aplinką galima nemokamai atsisiųsti iš "Dunkermotoren" tinklalapio. Pradėkite dirbti jau šiandien ir atskleiskite "MotionCode" galimybes. Ar esate programavimo naujokas? Jokių problemų! "nexofox" ekspertai mielai jums padės ir įgyvendins jūsų programas "MotionCode" pagal jūsų reikalavimus.

Daugiau naujienų

"Dunkermotoren" išleidžia naują "Motion Journal" numerį "mo

2024 m. gegužės 14-17 d. Amsterdame vyksianti paroda "I...

Naujas "Dunkermotoren" didelės skiriamosios gebos kodavimo įrenginys, atitinkantis aukščiausius tikslumo reikalavimus
2024 m. balandžio 16-18 d. parodoje "Messe Frankfurt", stende A171.

Plačiai naudojamas ir universalus - "Dunkermotoren", AMETEK prekės ženklo, bešepetėlinis variklis...

AMETEK prekės ženklas "Dunkermotoren" pristatė naują didelio našumo linijinių variklių seriją SL 38. Nerūdijančio plieno versija "ServoLine 38 STL" (nerūdijantis plienas) stebina aukščiausia medžiagų kokybe ir ilgaamžiškumu