Katalogas

RUKO GmbH Präzisionswerkzeuge

RUKO GmbH Präzisionswerkzeuge

  • DIN EN ISO 9001

RUKO GmbH Präzisionswerkzeuge

  • DIN EN ISO 9001

12.01.2024 01:01

Nauja: ULTIMATECUT Countersink 4S - greitas. Aštrus. Galingas. Sensacingas.

Ar galite papasakoti apie tikrą naujovę gilintuve? Ar tikrai galite padaryti profesionalų gilintuvą akivaizdžiai - ir dar svarbiau - pastebimai geresnį? Trumpai tariant, galima. Naujasis RUKO ULTIMATECUT 4S gilintuvas tai įrodo ir visiškai naujai interpretuoja gilinimą. Jis dirba greičiau, efektyviau, taupo energiją, be to, yra daug kartų patvaresnis nei įprasti gilintuvai

Kūginis gilintuvas buvo įkvėpimo šaltinis dar 2017 m., kai buvo pristatyta nauja gaminių linija ULTIMATECUT, skirta reikliems rezultatams pasiekti prekyboje ir pramonėje.

O su naujuoju ULTIMATECUT gilintuvu 4S RUKO toliau plečia didelio tikslumo įrankių, skirtų profesionaliam naudojimui, seriją.

Tai pastebima net iš pirmo žvilgsnio: ULTIMATECUT gilintuvas 4S turi keturias pjovimo briaunas vietoj įprastų trijų, o įsižiūrėję atidžiau, pastebėsite ir antrą esminį skirtumą: nelygų pjovimo briaunų padalijimą su specialiai sukurta pjovimo geometrija.

Tačiau naujasis ULTIMATECUT gilintuvas 4S iš tiesų praktiškai parodo savo galią.

Jis tiesiog įsiskverbia į medžiagą ir stebina milžinišku medžiagos nuėmimu. Dėl keturių pjovimo briaunų jėgos pasiskirsto, todėl gaunamas itin tolygus veikimas ir - puikus gilinimo raštas be trikdančių dilimo žymių.

Iki 3 kartų didesnis apdirbimo greitis ir iki 3 kartų ilgesnis įrankio tarnavimo laikas, leidžiantis vienu įrankiu atlikti iki 3 kartų daugiau gilinimo darbų, vidinių RUKO bandymų rezultatai taip pat įrodo išskirtinį naujojo gilintuvo našumą.

Ypač naudojant akumuliatorinėse gręžimo staklėse, naujuoju ULITMATECUT 4S pirmą kartą galima gilinti net iki 40 mm skersmens įrankius, kurie iki šiol buvo skirti tik stacionariems įrankiams.

Naujojo ULITMATECUT 4S gilintuvo galima įsigyti specializuotose prekybos vietose, jo skersmuo - nuo 10,4 iki 40 mm.

Be to, naujieji gilintuvai siūlomi su RUKO nano technologija, sutrumpintai RUnaTEC - specialiai RUKO sukurta danga.

Daugiau naujienų

21.02.2023 10:00

Laikas persvarstyti.
Mūsų planetos tarša plastiku