Katalogas

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • Reach
  • RoHS

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • Reach
  • RoHS

16.08.2023 01:08

Saugos reikmėms: PROFIsafe enkoderiai

Nauji PROFIsafe enkoderiai, pagrįsti pramoninio eterneto platforma.
Pramoninis eternetas tampa vis svarbesnis automatizavimo srityje, ypač funkcinės saugos srityje. Remdamasi savo moduline ir didelio našumo pramoninio eterneto enkoderių platforma, "Kübler" jau įdiegė PROFINET enkoderį. Dabar "Kübler" pristato savo pirmąjį saugų pramoninio eterneto kodavimo įrenginį: SIL3/PLe sertifikuotą "Sendix S58 PROFIsafe".

Kaip kitą žingsnį plečiant naują kodavimo įrenginių šeimą, "Kübler" pristato naują SIL3 sertifikuotą "Sendix S58 PROFIsafe" kodavimo įrenginį. Šis kodavimo įrenginys perduoda iki 15 bitų saugią arba iki 24 bitų nesaugią informaciją, taip pat visiškai perteklinę 12 bitų saugią informaciją. Dėl platformos architektūros tai įgyvendinta visiškai tokios pat konstrukcijos kaip ir F58 PROFINET kodavimo įrenginys. Sendix S58 PROFIsafe turi naujausius profilius (PROFINET v2.35 / PROFIsafe profilis v2.6, PROFIdrive profilis v4.2, ENCODER profilis v4.2,).
Kodavimo įrenginys atitinka 4 kodavimo klasę ir gautus matavimo ir diagnostikos duomenis pateikia standartinėmis saugos telegramomis 36/37. Dėl integruoto žiniatinklio serverio naujasis Sendix S58 yra 100 % atsparus ateičiai. Kübler įmonėje "Sendix" prekės ženklas visada reiškė aukščiausio lygio tvirtumą ir patikimumą. Dėl tvirtos "Safety-LockTM" konstrukcijos guolių konstrukcijos ir aukšto apsaugos lygio iki IP67 naujieji "PROFIsafe" enkoderiai tinkami beveik bet kokiam taikymui.

Platformos koncepcija funkcinės saugos srityje suteikia ypatingų privalumų
. S58 daugiapakopiai enkoderiai turi daugiapakopes pavaras. Dėl naujos konstrukcijos, be klasikinio lauko magistralės dangtelio, naujieji enkoderiai užima nedaug vietos, todėl idealiai tinka net ir siaurose montavimo vietose. taip pat galima įgyvendinti specialius klientų reikalavimus; tiek programinės, tiek techninės įrangos srityje: nuo specialių numatytųjų konfigūracijų, papildomų telegramų, patvirtinimų (Ex 2/22), paviršiaus apsaugos ekstremaliems reikalavimams iki papildomų funkcijų.
"Kübler" nuomone, šios naujos pramoninio eterneto platformos ypatingas bruožas yra "perspektyvumas ateityje". Naujos programinės įrangos versijos gali būti įdiegtos tiesiogiai per atnaujinimą. Tai galima padaryti greitai ir paprastai per koderyje integruotą žiniatinklio serverį. Tai suteikia naudotojams galimybę patenkinti būsimus taikymo srities reikalavimus. Šią savybę taip pat papildo naujausių / naujausių protokolų stekų naudojimas, todėl jie suteikia gerokai daugiau funkcijų.

Taikymo sritys

Bendroji mechaninė inžinerija, sandėlių logistika, teatro pramonė, kranai, uosto kranai, intralogistika - AGV, krautuvai, konvejerių technika, kėlimo / žirkliniai stalai, robotika, laivyba.

Daugiau naujienų

Laukiame jūsų

"Sindex" parodoje Berne


3.2 salė | Stendas D08

Matavimo ratukų sistemosSistemos greičio matavimui, padėties nustatymui ir ilgio matavimui
<...

Po ankstyvų technologinių diskusijų atsirado ateities sprendimas su pridėtine verte.
Tinkami sukamieji davikliai, vieliniai davikliai ir LCD jutikliniai ekranai jūsų taikymui.
"Sendix Plus" modulinė kodavimo platforma paverčia katalogo gaminius taikomosiomis programomis