Katalogas

Westdeutscher Drahtseil-Verkauf Dolezych GmbH & Co. KG

Westdeutscher Drahtseil-Verkauf Dolezych GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 9001:2015

Westdeutscher Drahtseil-Verkauf Dolezych GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 9001:2015

17.08.2023 01:08

Skirtingas tvirtinimo diržas

Paprastai tvirtinimo diržai naudojami kroviniams pririšti ir pritvirtinti. Tačiau kartais tikslą galima pasiekti ir netradiciniais būdais

Kūrybiškumas atliekant techninę priežiūrą
Vienas iš mūsų klientų, norėdamas rasti paprastą ir veiksmingą krautuvų techninės priežiūros saugos priemonę, buvo kūrybingas. Vykstant šiam procesui, jų apsauginiai gaubtai turi būti laikomi. Anksčiau dėl to kildavo problemų. Pagrindinis vaidmuo šiame sprendime: tvirtinimo diržas. Iki šiol apsauginis gaubtas buvo "palaikomas" tik medinėmis sijomis - tai buvo labai klaidinga konstrukcija, nes sijos pasvirdavo net nuo nedidelio prisilietimo ir nebegalėdavo išlaikyti apsauginio gaubto. Dėl to darbuotojai susižalodavo rankas ir patirdavo kitų sužalojimų.

Magiškas žodis - "lankstus"
Todėl kliento darbo saugos skyrius turėjo greitai sukurti lankstų ir tvirtą sprendimą. Darbų saugos specialistai paėmė 2 000 daN tvirtinimo diržus, pritvirtino jų S formos kabliukus prie apsauginio gaubto, 35 mm juostą vieną kartą perleido per transporto priemonės stogą - ir tobulas tvirtinimas buvo paruoštas, kaip ir krovinio tvirtinimas. Kadangi dėl skląsčio galima lanksčiai keisti diržų ilgį, šį sprendimą galima naudoti ir su skirtingo dydžio krautuvų apsauginiais gaubtais. Kitoks tvirtinimo diržas, bet labai sumaniai panaudotas!

Daugiau naujienų

Naudojamas kaip galvos diržas

05.07.2023 01:05

#Spotted



Aštuoni metrai tvirtinimo grandinės tiesiog laisvai permesti per kairįjį petį, tuo pa...

"Dolezych" užtikrina automobilių transporterių saugumą
Udo Dolezychas perrinktas pirmininku