Katalogas

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

16.05.2023 01:05

Išmanieji produktai - daugiau saugumo

Blokavimo varžtai ir naujos padėties nustatymo įvorės su būklės jutikliu iš "norelem

"norelem" toliau plečia savo platų asortimentą gaminių su būklės jutikliu srityje ir, be fiksavimo varžtų, nuo šiol siūlo pozicionavimo įvores su būklės jutikliu. Su šiais naujais pažangiais gaminiais "norelem" yra rinkos pradininkė: indukcinių jutiklių integravimas sumažina medžiagų nuostolius ir gerokai padidina procesų patikimumą.

Gamybos procesai turi tapti stabilesni, tikslesni ir patikimesni. Šiuo atveju akivaizdų pranašumą suteikia gaminiai su jutiklių palaikomu būklės ir padėties stebėjimu, pavyzdžiui, "norelem" fiksavimo varžtai ir pozicionavimo įvorės su būklės jutikliais.

Blokavimo varžtų su būklės jutikliu atveju rankenoje integruotas jutiklis nustato varžto būklę. Jutiklis trišakiu PVC kabeliu sujungtas su mašinos valdymu. Būklę (užrakintas arba ištrauktas) galima tiksliai nustatyti, todėl galima valdyti procesą priklausomai nuo įjungimo. Tokiu būdu galima dar tiksliau reguliuoti judančių komponentų ilgį, aukštį ir padėtį. Užrakinimo kaiščiai iš "norelem" gali būti plieniniai arba nerūdijančio plieno.


Pozicionavimo įvorės su būsenos jutikliu turi kintamai reguliuojamą jutiklį ant įvorės. Ant modelių "su būklės jutikliu" naudotojas gali sumontuoti prekyboje parduodamą 3 mm skersmens indukcinį jutiklį. Indukcinis jutiklis aptinka signalą ir perduoda jį mašinos valdymui, kuris, pavyzdžiui, gamybos ciklą paleidžia tik tada, kai visi darbiniai arba atraminiai elementai yra tinkamoje padėtyje. Elektroninis būklės stebėjimas, be kita ko, naudojamas pakavimo pramonėje, ypač reguliuojant pakavimo mašinų formatą.


Be fiksavimo varžtų ir padėties nustatymo įvorių, "norelem" asortimente taip pat yra spyruoklinių atraminių elementų su būklės jutikliu ir nerūdijančio plieno būklės jutiklių su laikikliu greitojo veikimo spaustuvams.




Daugiau naujienų

Sunkvežimis, pilnas naujovių
Be klaidų atliekamų apdirbimo procesų sprendimas
Naujiena iš "norelem": linijinės ritininės kreipiančiosios

30.10.2023 01:05

Inžinerijos naujokas 2023 m
Įspūdingame "Motek" finale varžėsi trys kandidatai, laimėjusios komandos - powered by norelem

Stumdomos durys, stalčių ištraukiamieji stalčiai, bėgeliai ar slankiojantys šliaužikliai - "norel...

Išbandykite naujus ir patikrintus "norelem" produktus gyvai