Katalogas

MTM Power® Messtechnik Mellenbach GmbH

MTM Power® Messtechnik Mellenbach GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

MTM Power® Messtechnik Mellenbach GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

18.01.2023 10:01

MTM Power® matavimas Mellenbach

AC/DC iš pradžių reiškia ne gerai žinomą sunkiojo roko grupę, o visame pasaulyje labiausiai paplitusią elektros energijos keitimo iš kintamosios srovės į nuolatinę formą. Kai XX a. pradžioje elektra pradėjo savo pergalingą žygį, vyko vadinamasis elektros karas tarp nuolatinės ir kintamosios srovės tinklų ir jų herojų Edisono ir Vestinghauzo. Galiausiai įsivyravo kintamosios srovės tinklai, taigi ir kintamosios/nuolatinės srovės maitinimo šaltiniai, kurie jau daugiau kaip 100 metų laikomi dominuojančia maitinimo forma. Išskirtiniai kintamosios srovės privalumai yra tai, kad ją lengva keisti įtampos lygį ir paprasta perjungti. Naudojant transformatorius galima sukurti aukštą įtampą ir taip dideliais atstumais transportuoti ir paskirstyti didelį energijos kiekį. Tuomet vietiniai transformatoriai gali būti naudojami mažiau pavojingoms žemesnėms įtampoms tiekti apšvietimui ir varikliams.

. Vis dažniau atsirandant elektroninėms grandinėms, kurių veikimui reikalinga nuolatinė įtampa, atsirado poreikis kintamąją įtampą konvertuoti atgal į nuolatinę. Šią elektros funkciją atliekantys prietaisai, priklausomai nuo paskirties ir vietos, vadinami įvairiais pavadinimais: maitinimo šaltinis, lygintuvas, maitinimo šaltinis ir kintamosios srovės / nuolatinės srovės keitiklis - tai tik keletas pavadinimų. Taikymo sritys yra plačios: AC/DC moduliai naudojami ne tik pramonėje, bet ir kiekviename kompiuteryje, televizoriuje bei LED apšvietime. "MTM Power®" rasite platų įvairių gaminių asortimentą optimaliam kintamosios ir nuolatinės srovės maitinimui pramonėje - nuo žemos įtampos modulių iki kištukinių maitinimo šaltinių.
Optimalus maitinimas su "MTM Power®" kintamosios ir nuolatinės srovės maitinimo šaltiniais
Visoje elektroninio maitinimo šaltinių taikymo srityje didžiausias dėmesys skiriamas patikimumui ir ilgaamžiškumui. Nuo kintamosios ir nuolatinės srovės maitinimo bloko priklausančių prietaisų naudojimas turi būti užtikrintas visą parą. Todėl mūsų AC/DC moduliai pasižymi moderniomis grandinių topologijomis ir atitinka visas atitinkamas saugos normas bei elektromagnetinio suderinamumo standartus. Mūsų asortimente, be kita ko, rasite maitinimo blokus, skirtus decentralizuotai tiekti elektros energiją įvairioms pramoninėms reikmėms. Naudojama BPC technologija - vadinamasis bazinės plokštės aušinimas - leidžia šilumos nuostolius išsklaidyti būtent per bazinę plokštę. Tai pailgina įrenginių eksploatavimo trukmę. Šie tvirti ir priežiūros nereikalaujantys kintamosios ir nuolatinės srovės maitinimo šaltiniai ypač tinka naudoti jautriose elektroninėse posistemėse.

Daugiau naujienų

Dėl specialios unikalios vakuuminės hermetizacijos technologijos "MTM Power" maitinimo moduliai y...

Ieškote maitinimo šaltinio, skirto tiesioginiam naudojimui "ant mašinos"?

PCMDS550-FT serijos DC/DC keitikliai yra specialiai pritaikyti krautuvų technologijos reikalavima...