Katalogas

MTM Power® Messtechnik Mellenbach GmbH

MTM Power® Messtechnik Mellenbach GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

MTM Power® Messtechnik Mellenbach GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

03.10.2021 05:10

Tvirtas, nebrangus, patikimas - DC/DC keitiklis PCMDS550-FT, skirtas šakiniams krautuvams

PCMDS550-FT serijos DC/DC keitikliai yra specialiai pritaikyti krautuvų technologijos reikalavimams. Naudojant maitinimo šaltinius šiose srityse ypač svarbi aukščiausia kokybė ir sauga. Jiems, kaip maitinimo sistemos ir elektroninių posistemių jungčiai, keliami itin aukšti patikimumo reikalavimai. Tačiau dėl gero kainos ir kokybės santykio bei puikių techninių duomenų šie keitikliai vis dažniau naudojami stacionariuose ir pramoniniuose įrenginiuose.

Naujoji PCMDS550-FT serija gali būti lanksčiai naudojama. Nominalios įėjimo įtampos yra 48 V, 80 V ir 96 V. Esamas įėjimo filtras apsaugo prietaisus nuo tipinių pereinamųjų procesų, pasitaikančiųmonų elektros sistemose. Standartinės išėjimo įtampos yra 12 V ir 13,8 V.

Mažos pulsacijos ir triukšmo vertės kartu su aukšta išėjimo įtampos pastoviąja verte užtikrina patikimą visų prijungtų vartotojų veikimą. Kitos lemiamos savybės - atsparumas trumpiesiems jungimams, apsauga nuo pereinamųjų procesų, izoliacijos varža 1,18 kVAC prim.-sek. ir temperatūros diapazonas -25 ...+50 °C.

PCMDS550-FT suprojektuoti kompaktiškame aliuminio korpuse (189 x 115 x 60 mm). Šių vakuuminiame korpuse esančių DC/DC keitiklių šiluminė koncepcija užtikrina optimalų visų galios puslaidininkių šilumos išsklaidymą dėl šiluminio ryšio su pagrindo plokštele. Dėl hermetiškos konstrukcijos galima montuoti transporto priemonėse be pakabos arba be pneumatinių padangų, kuriose patiriami didžiausi smūgiai ir vibracijos. Jungtis atliekama naudojant 4 polių FEP plokščiąją jungtį. Įrenginiai atitinka CE reikalavimus ir yra paruošti 2 apsaugos klasei.

Daugiau naujienų

AC/DC iš pradžių reiškia ne gerai žinomą sunkiojo roko grupę, o visame pasaulyje la...

Ieškote maitinimo šaltinio, skirto tiesioginiam naudojimui "ant mašinos"?