Katalogas

Irlbacher Blickpunkt Glas GmbH

Irlbacher Blickpunkt Glas GmbH

  • DIN ISO 9001:2015
  • DIN ISO 50001:2018

Irlbacher Blickpunkt Glas GmbH

  • DIN ISO 9001:2015
  • DIN ISO 50001:2018

23.09.2022 00:09

Stiklas kaip elektroninių komponentų laikančioji medžiaga

Kam reikalingos spausdintinės plokštės, jei elektroniką galima spausdinti ir ant stiklo? "Irlbacher Group" jau daugiau kaip 80 metų apdoroja specialų stiklą įvairioms pramonės šakoms. Schönsee įmonė, naudodama patentuotą "Impatouch" technologiją, įvairiose srityse demonstruoja, kad stiklo nugarėlę galima naudoti kaip grandinės laikiklį ir kad elektroniką galima montuoti tiesiai ant stiklo

Šeimos valdoma Irlbacher įmonių grupė, įkurta 1935 m. Schönsee
Aukštutiniame Pfalce, dabar yra pasaulinė stiklo technologijų specialistė.

Dešimtyje hektarų daugiau kaip 600 darbuotojų itin tiksliai apdoroja daugiau kaip 50 rūšių stiklo - higieniškoms HMI, kilniam vidaus ir išorės apšvietimui, stilingoms židinių krosnelėms.stilingos krosnelės, estetiškos pastatų technologijos, funkcionalūs sanitariniai objektai arba mikrometrinio tikslumo gaminiai perdirbimo pramonei. Bendrovė, kurios eksporto kvota sudaro daugiau kaip 40 proc., tiekia produkciją į daugiau kaip 50 pasaulio šalių. "Irlbacher" jau seniai tapo sudėtingų, iš stiklo pagamintų mazgų sprendimų tiekėju. To pagrindas - bendrovės modulinių sprendimų rinkinys, kurį sudaro keliolika sudėtingų technologinių platformų.

Nuo stiklo tiekėjo iki elektronikos ant stiklo

Įmonė savo elektroniką pradėjo kurti 2007 m. spalio mėn. Įmonėje dirbanti aštuonių žmonių komanda, kuriai vadovauja Andreasas Bodensteineris (Andreas Bodensteiner), kurianti aparatinę ir programinę įrangą bei schemų išdėstymą, kuria ateities "stiklinę elektroniką", nes substratas yra sudėtingas.
Nuo to laiko įmonė iš stiklo detalių tiekėjos tapo sisteminių sprendimų teikėja.
Güntheris Irlbacheris, ketvirtos kartos generalinis direktorius, trykšta idėjomis: "Iš stiklo pagaminti priekiniai skydeliai tiesiog atrodo stilingai, yra atsparesni įbrėžimams nei pleksiglas ir turi didelę vertę.

Tačiau už priekinio skydelio viskas tapo sudėtinga: reikėjo pritvirtinti ir prijungti jutiklius, signalų apdorojimui reikalingos papildomos grandinės plokštės, o EMC apsauga nebuvo visiškai neproblemiška."Irlbacher" savo "Impatouch" gaminių linija įrodo, kad tai daug paprasčiau, pigiau ir ekologiškiau: jutikliai ir laidininkai atspausdinti tiesiai ant stiklo - nereikia jokios spausdintinės plokštės, o dėl šio principo net nekyla elektromagnetinio suderinamumo problemų dėl jutiklinių jutiklių kabelių.

Stiklas tampa spausdintine plokšte

Procesas iš tikrųjų yra gana paprastas.
Stiklas, kaip dizaino elementas, taip pat yra visų elektroninių komponentų laikančioji medžiaga. Talpinio jutiklio elementai ir laidininkų takai atspausdinami tiesiai ant "Impatouch" stiklo priekinio skydelio nugarėlės; taigi pats stiklas tampa spausdintine plokšte. Kadangi laidūs takeliai yra už dizaino sluoksnio, jų nematyti iš išorės
. Tada atspausdinti laidininkai ir dizaino sluoksnis yra išdeginami, o stiklas tuo pačiu metu tampa grūdintu apsauginiu stiklu.

Daugiau naujienų

  • Intuityvios sąsajos su vartotoju tarptautinėje rinkoje
  • Jutiklinio lietimo HMI ve...

Dėl jutikliniame ekrane išpjautų kreipiančiųjų pirštai visada žino, kur yra. Rašymas ir spausdini...