Katalogas

Irlbacher Blickpunkt Glas GmbH

Irlbacher Blickpunkt Glas GmbH

  • DIN ISO 9001:2015
  • DIN ISO 50001:2018

Irlbacher Blickpunkt Glas GmbH

  • DIN ISO 9001:2015
  • DIN ISO 50001:2018

14.11.2023 00:11

"Haptic touch HMI" veikia ir be ekrano

  • Intuityvios sąsajos su vartotoju tarptautinėje rinkoje
  • Jutiklinio lietimo HMI veikia ir be ekrano
Stiklo pagrindu sukurtos haptinės, įterptosios jutiklinės HMI iš "Irlbacher", pasaulinės plokščiojo stiklo apdirbimo ir funkcionalizavimo specialistės, leidžia sukurti intuityvias naudotojo sąsajas, kurioms nereikalingas ekranas, taigi ir kalba. Į stiklą integruoti PCAP pagrindu veikiantys valdymo elementai, kuriuos galima apčiuopti net per pirštines, pakeičia valdiklius ir mygtukus, todėl išvengiama angų priekiniame skydelyje. Visi pritaikytų sprendimų gamybos etapai atliekami Vokietijoje.

. Haptiniai valdymo elementai gali būti įleisti arba iškelti. Pirštų galiukų formos elementai pakeičia mygtukus ir leidžia intuityviai valdyti, nes iš karto atpažįstama, kurioje priekinio skydelio vietoje reikia atlikti operaciją. Naudojant šią technologiją taip pat galima modeliuoti įvesties įtaisus slankiklių arba koduotojų pavidalu. Tinkamai išdėstyti šviesos diodai arba maži raidiniai-skaitmeniniai ekranai rodo esamas nustatymų vertes. Atitinkamai suprojektavus foninį apšvietimą ir atskiras jo scenas, valdymo procedūros yra intuityviai suprantamos ir aiškios net ir be ekrano.

Mikrokontroleriai, naudojami PCAP jutiklių signalams analizuoti, pasižymi pakankama skaičiavimo galia, kad į juos būtų galima įdiegti kai kurias arba visas kliento taikomąsias programas. Šiuo atveju specialūs įrankiai užtikrina, kad kliento intelektinė nuosavybė išliktų apsaugota. Tai leidžia lygiagretinti kūrimo užduotis, sutrumpinti pateikimo rinkai laiką ir sumažinti gamybos sąnaudas.

"Irlbacher" įterptinės HMI pagrįstos PCAP technologija. Todėl jos yra visiškai uždaros, be jungčių, nereikalauja jokių angų, todėl jų apsaugos laipsnis siekia IP69K. Valyti, o MedTech sektoriuje, pavyzdžiui, higieniškai apdoroti, galima bet kada ir be jokių problemų. Priklausomai nuo konstrukcijos reikalavimų, HMI yra integruota į vieną plokštumą arba priklijuota, arba sudaro faktinį prietaiso priekį.

Išmanus jutiklių ir foninio apšvietimo derinys reiškia, kad net ir sudėtingą prietaiso veikimą galima nusakyti naudojant paprasčiausias valdymo procedūras. Pavyzdžiui, pirmu prisilietimu prie stiklinio priekinio paviršiaus įjungiamas prietaisas; tolygiai pakeliamas foninis apšvietimas. Dėl to nebereikia, pavyzdžiui, įjungimo mygtuko. Integruota valdymo sistema yra tokia galinga, kad galima realizuoti ir sceninį foninį apšvietimą. Tokiu būdu HMI apšvietimas prisitaiko prie atitinkamo prietaiso būsenos ir numatomo darbo proceso.

Nesenstantis elegantiškas HMI paprastai naudoja sodrią juodą pagrindinę spalvą. Įmonės logotipai, prietaisų pavadinimai, simboliai ir pan. taip pat gali būti klijuojami ant priekinio stiklo naudojant UV spinduliams atsparią, aplinkai nekenksmingą keraminę spaudą. Paskutiniame apdorojimo etape visi spalviniai sluoksniai neatsiejamai emaliuojami kartu su stiklu, kuris tuo pat metu ištobulinamas į grūdintą apsauginį stiklą.

Beveik 90 metų gyvuojanti "Irlbacher Group" laikoma stiklo perdirbimo įmone, turinčia plačiausią gamybos galimybių spektrą visame pasaulyje. Įmonė jau daugiau kaip 15 metų spausdina elektronines schemas ant stiklo ir padeda savo klientams kurti sudėtingus surinkimo sprendimus, skirtus individualiai pritaikytoms integruotoms jutiklinėms HMI su ekranais ir be jų.

Daugiau naujienų

Dėl jutikliniame ekrane išpjautų kreipiančiųjų pirštai visada žino, kur yra. Rašymas ir spausdini...

Kam reikalingos spausdintinės plokštės, jei elektroniką galima spausdinti ir ant stiklo? "Irlbacher Group" jau daugiau kaip 80 metų apdoroja specialų stiklą įvairioms pramonės šakoms. Schönsee įmonė, naudodama patentuotą "Impatouch" technologiją, įvairiose srityse demonstruoja, kad stiklo nugarėlę galima naudoti kaip grandinės laikiklį ir kad elektroniką galima montuoti tiesiai ant stiklo