Katalogas

Novotechnik Messwertaufnehmer oHG

Novotechnik Messwertaufnehmer oHG

  • ISO 9001:2015
  • IATV 16949
  • DIN EN ISO 50001

Novotechnik Messwertaufnehmer oHG

  • ISO 9001:2015
  • IATV 16949
  • DIN EN ISO 50001

25.03.2022 00:03

Novotechnik Messwertaufnehmer: Laidžiojo plastiko potenciometrai vis dar kelyje

Net ir didėjant bekontakčių procesų linijinių ir rotacinių matavimo technologijų srityje paklausai, potenciometrais pagrįsti jutikliai dėl savo naudingųjų savybių ir palankaus sąnaudų ir naudos santykio vis dar neturi konkurentų ir, tikėtina, tokie išliks:

. Pastaraisiais metais "Novotechnik" vien automobilių pramonei pagamino daugiau kaip 100 mln. laidaus plastiko potenciometrų. Tikėtina, kad ir ateityje šie efektyvūs jutikliai ne tik išliks nepakeičiami, bet ir vis dažniau bus naudojami toje pačioje pramonėje ir panašiose srityse. Juk norint pasiekti panašų matavimo greitį, tiesiškumo vertes, skiriamąją gebą, histerezės vertes ir temperatūrinius diapazonus, priešingu atveju reikėtų gerokai didesnių sąnaudų ir pastangų. Be to, potenciometro išėjimo signalai gaunami realiuoju laiku, be jokių kontūro paklaidų, ir juos lengva apdoroti. Kartu šie tvirti jutikliai yra atsparūs smūgiams ir vibracijai, jiems reikia tik labai mažo energijos kiekio ir jie pasižymi atsparumu elektromagnetinei spinduliuotei bei magnetiniams laukams. Naudojant aukštos kokybės konstrukcijas, gana dažnai tikimasi, kad jutiklių tarnavimo laikas bus ilgesnis nei 100 mln. judesių.

Linijinis padėties nustatymo įtaisas turi svyruojantį priekinį trinties guolį ir atsietą valytuvą, užtikrinantį veikimą be slydimo. Dėl didelės eksploatavimo trukmės ir dėl paprasto montavimo su universaliai montuojamais įtempimo spaustukais linijinis padėties nustatymo įtaisas puikiai tinka tiesioginiam ir tiksliam trajektorijų matavimui valdymo ir matavimo technologijose. LWH seriją galima įsigyti nuo 75 iki 900 mm ilgio gabaritų. Šių matavimo sistemų skiriamoji geba 0,01 mm taip pat yra labai tiksli. Pramoninių jutiklių srityje LWH serija, kurios "Novotechnik" per pastaruosius 10 metų pardavė daugiau kaip 1 milijoną vienetų su įvairiausio ilgio gabaritais, neabejotinai pasiteisino. Pavyzdžiui, šie linijiniai jutikliai visame pasaulyje masiškai naudojami liejimo mašinose, mašinų inžinerijoje ir automatikos technologijose.

Daugiau naujienų

Nuo 2024 04 24 iki 2024 04 26

šenjango mieste, Kinijoje

Laukiame jūsų!

Kelyje su sprogmenų nukenksminimo tarnyba

25.10.2022 00:00

"Novotechnik" 75 metai

Linijinių ir rotacinių matavimų jutikliai

Visur, kur reikia itin tikslia...

"Novotechnik" gauna BRP-Rotax tiekėjo apdovanojimą
Mobiliųjų mašinų sukamieji jutikliai