Katalogas

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • Reach
  • RoHS

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • Reach
  • RoHS

15.10.2021 01:10

"IO-Link" - durų atidarymo įrenginys, skirtas "Industry 4.0

Tinkami sukamieji davikliai, vieliniai davikliai ir LCD jutikliniai ekranai jūsų taikymui.

IO-Link vis labiau įsitvirtina rinkoje - ir ši tendencija vis stiprėja. Šiandien "IO-Link" naudojama staklėse, gamybos linijose, intralogistikoje ir pakavimo mašinose. IO-Link - tai paprastumas, sąnaudų mažinimas ir įžanga diegiant būsimas "Pramonė 4.0" koncepcijas. Kübler IO-Link produktai atveria naujas jūsų taikymo galimybes. Leiskite mums užtikrinti, kad jūsų esamos ar naujos mašinos ir įrenginiai būtų pritaikyti ateičiai. Mūsų "IO-Link" ekspertai mielai jums patars.

Jūsų nauda su "IO-Link" produktais iš "Kübler

Laiko ir išlaidų taupymas
IO-Link gaminiai pastebimi jau diegimo / paleidimo metu. Dėl nejautraus IO-Link ryšio perdavimo tam naudojami paprasti ir neekranuoti kabeliai. Kübler gaminiai jungiami naudojant standartizuotas M8 arba M12 pramonines jungtis. Išmaniųjų jutiklių parametrų duomenys gaunami tiesiogiai iš valdiklio, todėl jų nereikia parametrizuoti rankiniu būdu. Rezultatas - greičiau paruošta darbui mašina.
Efektyvi gamyba dėl išmaniųjų jutiklių profilio
Vartotojai gali lanksčiai ir greitai optimizuoti savo mašinas ar visą gamybą pagal savo poreikius / reikalavimus vykstant darbui. Tai įmanoma naudojant "IO-Link" išmanųjį jutiklio profilį "Smart Sensor Profile". Dėl iš anksto nustatytų profilių klasių ir atitinkamų išsaugotų funkcinių blokų galima greitai ir lengvai pakeisti jutiklį arba pereiti prie kitos tos pačios profilių klasės jutiklių technologijos, arba atlikti kitus matuojamų verčių pakeitimus.

Galima naudoti nepriklausomai
Naudodami IO-Link, jūs pasirenkate standartizuotą ir nuo lauko magistralės nepriklausomą sąsają, kuri leidžia tiesiogiai bendrauti iš valdiklio į žemiausią automatikos lygį kaip taškinis ryšys. Taigi IO-Link masteriai gali būti naudojami įvairių IO-Link įrenginių sujungimui į tinklą beveik bet kurioje lauko magistralėje ir valdymo sistemoje.
Nuotolinė diagnostika ir būklės stebėjimas
Dėl IO-Link įrenginio proceso duomenų, pateikiamų atviru tekstu, techninės priežiūros specialistai gali gauti išsamų supratimą apie procesus ir taikomąsias programas. Dėl to galima iš anksto numatyti remonto darbų pradžią ir sukurti naujas techninės priežiūros koncepcijas. Tai taip pat daro teigiamą poveikį nuotolinei techninei priežiūrai, nes ją galima lengviau organizuoti naudojant IO-Link ryšį.

Pramonė 4.0 / IIoT paruošta
Tinkliniai ir išmanieji gaminiai yra būtina Pramonės 4.0 sąlyga. Kübler IO-Link gaminiai Jie gali pasakyti: "Kas aš esu? Kur aš esu? Kaip aš jaučiuosi?". Senosios turi ne tik atlikti klasikinę matavimo užduotį ir perduoti išmatuotas vertes, bet ir turėti kitas gaminių sujungimo į tinklą ir papildomos informacijos rinkimo ar perdavimo funkcijas. Naudojant "IO-Link", visiškai palaikomos Kübler apibrėžtos "Industry 4.0 / IIoT ready funkcijos" (Connectivity, Identification, Diagnostics, Adaptability).

Efektyvi gamyba dėl išmaniojo jutiklio profilio
Vartotojai gali lanksčiai ir greitai optimizuoti savo mašinas ar visą gamybą pagal savo poreikius / reikalavimus nuolatinio darbo metu. Tai įmanoma naudojant "IO-Link" išmanųjį jutiklio profilį. Dėl iš anksto nustatytų profilių klasių ir atitinkamų išsaugotų funkcinių blokų galima greitai ir lengvai pakeisti jutiklį arba pereiti prie kitos tos pačios profilių klasės jutiklių technologijos, arba atlikti kitus matuojamų verčių pakeitimus.

Nuotolinė diagnostika ir būklės stebėjimas
Dėl IO-Link įrenginio proceso duomenų, pateikiamų atviru tekstu, techninės priežiūros specialistai gali susidaryti galimybę išsamiai susipažinti su procesais ir taikomosiomis programomis. Dėl to galima iš anksto numatyti remonto darbų pradžią ir sukurti naujas techninės priežiūros koncepcijas. Tai taip pat daro teigiamą poveikį nuotolinei techninei priežiūrai, nes ją galima lengviau organizuoti naudojant IO-Link ryšį.

Daugiau naujienų

Laukiame jūsų

"Sindex" parodoje Berne


3.2 salė | Stendas D08

Nauji PROFIsafe enkoderiai, pagrįsti pramoninio eterneto platforma.
Pramoninis eternetas tam...

Matavimo ratukų sistemosSistemos greičio matavimui, padėties nustatymui ir ilgio matavimui
<...

Po ankstyvų technologinių diskusijų atsirado ateities sprendimas su pridėtine verte.
"Sendix Plus" modulinė kodavimo platforma paverčia katalogo gaminius taikomosiomis programomis