Katalogas

PERO AG

  • DIN EN ISO 9001:2015

26.09.2021 00:09

"Pero" generalinis direktorius Horstas Erbelis švenčia 65-ąsias įmonės metines

Būdamas 20 metų, Horstas Erbelis pradėjo dirbti tėvo įmonėje. Šiandien, praėjus 65 metams, jis kartu su sūnėnu vadovauja "Pero"
. Su aistra, atsidavimu ir įžvalgumu jis įveikė ir sunkius laikus.

Tokių verslininkų kaip Horstas Teodoras Erbelis pasaulyje yra tikrai nedaug. Juk kas gali pasakyti, kad 65 metus išliko ištikimas vienai ir tai pačiai įmonei? Gimęs 1936 m. rugsėjo 2 d., jis prisijungė prie savo tėvo Peterio Erbelio įmonės Pero KG, kurios pavadinimas reiškia Peter Erbel Reinigungsanlagen und Oberflächentechnik (Peterio Erbelio valymo sistemos ir paviršiaus technologijos), įkurtos vos keleriais metais anksčiau, 1956 m., kaip vos 20 metų jaunesnis mechanikos inžinierius. Jo meilė aukštos kokybės technologijoms ilgai nebuvo slepiama nei nuo tėvo, nei nuo kolegų.
Nuo pat pradžių jis su dideliu entuziazmu dirbo, kad geros "Pero" valymo sistemos būtų dar geresnės. Taip jis užsitarnavo perfekcionisto, tiksliai žinančio, ko reikia "jo" klientams, reputaciją.

Verslas vystėsi atitinkamai teigiamai, ir 1958 m. bendrovė galėjo išsinuomoti pirmąją gamybinę patalpą - buvusią anglių parduotuvę Augsburge (Vokietija)
. Tuo tarpu Horstui Erbeliui buvo suteikta daugiau atsakomybės. Kitaip tariant, praėjus vos aštuoneriems metams po to, kai jis pradėjo dirbti šeimos įmonėje, 1964 m. tėvas jam perdavė įmonės valdymą
, o kartu ir bendrą atsakomybę už visus Pero šeimos darbuotojus, kaip Horstas Erbelis ir šiandien mėgsta vadinti savo įmonę.
. Įmonė toliau augo, todėl "Pero" reikėjo daugiau patalpų, kurias Horstas Erbelis su broliais 1968 m. surado Königsbrunne netoli Augsburgo. Čia ir šiandien yra įmonės būstinė, kurioje 140 darbuotojų kuria ir gamina. 1992 m. Horstas Erbelis įsigijo įmonę Gothaer Maschinenfabrik, kuri 1997 m. susijungė su "Pero AG" ir kurioje šiuo metu dirba dar 65 darbuotojai.

Jubiliatas dažnai demonstruodavo ne tik aistrą ir atsidavimą, bet ir įžvalgumą. Jis patyrė keletą nuosmukių ir visada sugebėdavo pasiekti, kad "Pero" iš jų išeitų stipresnė. Šia patirtimi jis naudojasi ir šiandien, kartu su sūnėnu Gerdu
Erbeliu aktyviai vadovaudamas įmonei. Darbuotojai, t. y. Pero šeima, visada buvo arti jo širdies ir kartu
jie galėjo džiaugtis daugybe laimėjimų ir nuolat skatinti įmonės augimą. Taigi: Sveikiname, viskas labai gerai pavyko

Daugiau naujienų

Didžiausias grynumas akimirksniu - jūsų "Pero R1" geriausiems valymo rezultatams pasiekti