Katalogas

KULLEN-KOTI GmbH

KULLEN-KOTI GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001

KULLEN-KOTI GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001

09.09.2021 01:09

Tiksliai ir efektyviai iki apvalaus krašto

KULLEN-KOTI pristato šepečių sprendimus automatizuotam šlifavimui

Parodų "DeburringExpo" (Karlsrūjė), "BlechExpo" (Štutgartas) ir MSV (Brno / Čekija) organizatoriai planuoja spalio ir lapkričio mėn. surengti išsamias higienos ir saugos koncepcijas. Šepečių gamintojas KULLEN-KOTI patvirtino savo dalyvavimą visose trijose parodose ir parodoje daugiausia dėmesio skirs savo įrankių šepečiams, skirtiems visiškai automatizuotam metalinių komponentų ir pusgaminių šalinimui. Technologinis akcentas - bendrovės abrazyviniai diskiniai šepetėliai, kurie atlieka pagrindinį vaidmenį į procesą integruotame lazerinių ruošinių ar štampuotų detalių apvalinime.

Šiandien daugelyje šiuolaikinių apdirbimo centrų įrankių žurnalų galima rasti aukštos kokybės abrazyvinių šepetėlių, skirtų į procesą integruotam šerpetojimui ir apvalinimui. Svarbiausias vaidmuo čia tenka diskiniams ir vidiniams šepečiams iš KULLEN-KOTI asortimento. Jie gali būti suprojektuoti pagal konkrečių klientų poreikius ir pritaikymą ir, kaip abrazyviniai įrankiai, dažnai yra tiesiai šalia frezavimo galvučių ir greitaeigių grąžtų gamybos ir robotų celių greitojo keitimo žurnaluose. Artėjančiose parodose "DeburringExpo" (12.-14.10.21) ir "Blechexpo" (26.-29.10.21), taip pat MSV (8.-12.11.21) šie techniniai šepečiai sudarys KULLEN-KOTI planuojamų parodų teminį centrą. Ypač staklių konstravimo, gamybos automatizavimo ir metalo apdirbimo su robotais specialistams labai verta sužinoti daugiau apie šiuos įrankių šepečius.

Osciliuojantis kraštų eigos

Be plačiai naudojamų KULLEN-KOTI ritininių šepečių, bendrovės liejamų diskinių šepečių ir tekintų vidinių šepečių vis didesnę reikšmę įgyja įgyvendinant į procesą integruotus ir visiškai automatizuotus nuvalymo sprendimus. Labai lanksčiai ir visapusiškai apdirbant dideles liejamas ir kaltines detales, diskiniai šepečiai naudojami, pavyzdžiui, kaip pramoninių robotų nuvalymo įrankiai. Kita vertus, jei reikia specifiškai užapvalinti surenkamų lazeriu, perforavimo ir liepsnos pjovimo detalių kraštus, visiškai automatizuotų gamybos linijų planetinės galvutės su keliais svyruojančiais ir besisukančiais diskiniais šepečiais yra optimalus sprendimas. Čia ypač verta paminėti, kad KULLEN-KOTI diskiniai šepečiai pasižymi labai tankiais apvadais, įlietais giliai į šepečių korpusus, kurie pasižymi ypatingu matmenų stabilumu. Dėl to galima ne tik labai sparčiai šalinti detales, bet ir atlikti labai tikslią, homogenišką ir apibrėžtą kraštų apdailą.

Tekinti preciziški vidiniaišepetėliai

Nors KULLEN-KOTI liejami diskiniai šepečiai pirmiausia naudojami išoriniam apdirbimui, bendrovės tekinti vidiniai šepečiai pasiteisina nuvalant ir apdailinant angas, vidinius sriegius ir tuščiavidurius korpusus. Be to, šių abrazyvinių šepečių pagrindinė taikymo sritis yra O-žiedų įdubų, skersinių angų ir kitų susikirtimų briaunų užapvalinimas, taip pat vidinių sriegių išvalymas. Daug kur vidiniai šepečiai, kurie gali būti cilindrinio, kūginio arba laiptuoto skerspjūvio, yra standartiniai įrankiai, kuriais aprūpinami daugiaašiai šarnyriniai robotai itin automatizuotose automobilių pramonės gamybos linijose.

Idealus šepečių sprendimas nuvalant šerpetojimą

Iš esmės visi KULLEN-KOTI abrazyviniai šepečiai yra sukurti taip, kad užtikrintų pastovią kokybę ilgą darbo laiką atliekant į procesą integruotą nuvalymą ir užapvalinimą. Svarbi to sąlyga - tiek diskiniai, tiek vidiniai šepečiai turi būti optimaliai pritaikyti konkrečiam darbui. Be kita ko, reikia atsižvelgti į apdirbamų komponentų geometriją ir medžiagą ir atitinkamai pritaikyti užpildymo medžiagą bei abrazyvinių grūdelių dydį ir tipą. Poliamido gijų ir įterptų abrazyvinių grūdelių iš silicio karbido, aliuminio oksido ar deimanto derinys, pavyzdžiui, daug kartų pasiteisino nuvalant šerpetojimą. Be to, didelę įtaką abrazyvinio šepetėlio parinkimui turi tikslinė ciklo trukmė ir specialios paviršiaus arba apskritiminio apdirbimo sąlygos. Priklausomai nuo taikymo srities, vielinis šepetys su smūginiu šlifavimu taip pat gali parodyti geresnį nuvalymo rezultatą nei šlifavimo abrazyvinis šepetys. Jei mašinų ar sistemų kūrėjas kūrimo etape įtraukia šepečių gamintoją, apdirbimo centro ar gamybos cecho techniniai eksploataciniai parametrai gali būti tiesiogiai įtraukti į specifinį reikiamų įrankių šepečių dizainą.

Naudojant tinkamus nuvalymo šepečius, naudotojui atsiveria daug galimybių optimizuoti savo procesus integruoto, visiškai automatizuoto metalo apdirbimo kontekste. Vien tai, kad detalė apdirbama tiesiogiai apdirbimo centre arba roboto kameroje arti galutinio kontūro, t. y. nereikia jokio papildomo mechaninio apdirbimo proceso, gali reikšti didžiulį efektyvumo šuolį. Nepamirštamas ir darbo saugos privalumas, nes, naudojant į procesą integruotą šepetinį šlifavimą, visiškai pašalinama pjovimo traumų rizika, būdinga rankiniam šlifavimui.

Daugiau naujienų

Tiksliniai itin smulkaus šlifavimo ir briaunų užapvalinimo sprendimai

Techniniai šepečiai jau daugelį metų yra daugelio medžio apdirbimo staklių ir sistemų pagrindinės įrangos dalis. Čia naudojama daugybė skirtingų konstrukcijų ir dydžių šepetėlių.

Mūsų krosnių transportavimo ritinėliai yra su specialiais vielos apvadais, atspariais iki 1200 &d...

Šepetinis nušlifavimas laikomas vienu iš lanksčiausių ir kartais ekonomiškiausių mechaninio nušli...

Parodoje "Aluminium 2022" KULLEN-KOTI pristatys savo krosnių transportavimo ritinėlius KULLEN-KOTI krosnių transportavimo ritinėliai turi specialius vielos apvadus, kurie yra atsparūs iki 1200 °C temperatūrai. Jie naudojami visame pasaulyje terminio apdorojimo įrenginių horizontaliose linijose. Visame pasaulyje jie naudojami horizontaliose terminio apdorojimo įrenginių linijose, kur jie leidžia tiksliai ir paviršiui nekenksmingai transportuoti aliuminio plokštes ir lakštus. Šiais metais Diuseldorfe vyksiančioje parodoje ALUMINIUM KULLEN-KOTI pristatys šį išskirtinį šepečių tipą ir suteiks informacijos apie daugybę jų individualaus pritaikymo galimybių. Įmonę rasite 7A salėje, D30 stende.
KULLEN-KOTI tiekia šepečių sistemas daugeliui statybos pramonės šakų