Katalogas

EnviroChemie GmbH

EnviroChemie GmbH

  • ISO 50001:2018
  • ISO 45001:2018
  • ISO 9001:2015

EnviroChemie GmbH

  • ISO 50001:2018
  • ISO 45001:2018
  • ISO 9001:2015

09.08.2021 01:08

"EnviroWater Group" siūlo naujovišką nuotekų valymo sistemą, suteikiančią galimybę pakartotinai naudoti vandenį gamyboje.

Bendrovė "Meyer Burger" atidarė naują didelio našumo saulės elementų gamybos gamyklą Talheime, Bitterfeldo-Volfeno mieste. Aukštos kokybės saulės elementų gamybos procesui reikalingas ir aukščiausios kokybės valytas vanduo, ir efektyvus nuotekų valymas su tvaraus vandens perdirbimo koncepcija.

"EnviroWater Group", kurios generalinis rangovas yra "EnviroChemie", naujajai saulės elementų gamyklai pateikė specialiai pritaikytus itin švaraus vandens valymo ("EnviroFALK") ir tvaraus gamybinių nuotekų valymo ("EnviroChemie") sprendimus. Abi įmonės priklauso vandens specialistų tinklui "EnviroWater Group".

Pusė nuotekų išvaloma taip, kad jas būtų galima pakartotinai panaudoti procese. Tai yra svarbus indėlis į vandens išteklių tausojimą ir vandens pėdsako mažinimą. Likusios nuotekos apdorojamos chemiškai ir fiziškai naudojant "Envochem" technologiją "Envochem" daugiapakopiame procese, kad jas būtų galima lengvai išleisti ir jos neterštų aplinkos.

"Mūsų naujoje tvarioje saulės elementų gamykloje įdiegta moderni vandens valymo technologija ir, kas labai svarbu, vandens perdirbimo įrenginys. Tai taupo mūsų išteklius. Tai nebūtų įmanoma be įspūdingo "EnviroChemie" ir "EnviroFALK" darbo", - sakė André Rolle, "Meyer Burger" gamyklos inžinerijos vadovas.

Apie "EnviroWater Group"

"EnviroWater Group" - tai įmonių tinklas, kurio specialistai sprendžia įvairius tvaraus pramoninio vandens valymo reikalavimus. Į "EnviroWater" grupę įeina bendrovės "EnviroChemie", "EnviroFALK", "EnviroDTS", "EnviroProcess", "EnviroFALK PharmaWaterSystems", "IWM Industrial Water Management", "AEW Wassertechnologie", "AFS Solutions", "Innowac" ir "up2e!

Daugiau naujienų

"EnviroChemie" gauna užsakymą iš stambaus Vokietijos gamyklos gamintojo tiekti vandens valymo įrangą PEM* elektrolizatoriui, skirtam ekologiško vandenilio gamybai, eksploatuoti.